ATLASZ Édes Otthon biztosításunk az alapvető biztosítási eseményeken túl, kiegészítő kockázatokra is védelmet nyújthat, így a biztosítás az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Nem állandóan lakott épületekre is megköthető. Egyszerűen és gyorsan kiszámolható biztosítási díj, amely egy 50 négyzetméteres melléképületre is fedezetet nyújt. 

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

A biztosításkötés gyorsan elkészíthető online felületünkön. A szükséges adatok megadásakor részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket az ajánlatadásig. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Magas szintű biztosítási védelem, hosszú távon

Alap- és kiegészítő fedezeteinkkel könnyen összeállíthatja az Ön számára legideálisabb lakásbiztosítást, elkerülve ezzel az alul- vagy túlbiztosítottság esetét. Az értékkövetésnek köszönhetően lakásbiztosításunk még hosszú éveken keresztül megfelelő biztosítási védelmet nyújt ingatlanjára és ingóságaira.

Kedvezményekkel várjuk

Válasszon a legkényelmesebb díjfizetési gyakoriságok és módok közül, valamint az ezekhez kapcsolódó kedvezményekből.

Gondoskodjon otthona védelméről!

Otthonbiztosításunk teljes körű védelmet biztosít lakásában, házában, nyaralójában keletkezett károkra. Az alapkockázatokon túl, további kiegészítő kockázatok közül rugalmasan állíthatja össze biztosítását. Adja meg adatait, végezzen kalkulációt, és bízza lakásbiztosítását a Colonnade Biztosítóra!

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak, akik szeretnék otthonukat, bérleményüket, nyaralójukat biztonságban tudni, a legnehezebb helyzetekben. Azoknak, akik most vásárolnak vagy cserélnek lakást, lakáshitelt vesznek fel, rugalmasan és egyedi igényeiknek megfelelően szeretnék biztosításukat összeállítani. 

Termékleírás

Az Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítás a fogyasztók számára kifejlesztett lakásbiztosítás, mely a szerződő/biztosított döntése alapján tartalmaz vagyoni típusú (kár biztosítási), felelősség biztosítási és balesetbiztosítási elemeket. Természetes személyek által köthető, lakott, illetve lakatlan ingatlanokra. Épületek esetén biztosítottnak minősülhet különösen: családi ház, ikerház, sorház, lakás (többlakásos épület), épületgépészeti, berendezési, illetve felszerelési tárgyak, amelyek a biztosított épület lakáscélú használatát szolgálják és az épülethez tartósan rögzítettek (pl. napelem, napkollektor, hőszivattyú, klímaberendezés, épületen lévő villámhárító berendezések). A kockázatviselés helyén található, saját vagy idegen tulajdonú (bérelt) magyarországi kockázatviselési címmel megjelölt ingatlanra és/vagy az abban található ingóságokra az alábbi kockázatokra vonatkozik:

Az alapcsomag vonatkozásában:

Tűz; Robbanás; Villámcsapás; Villámcsapás másodlagos hatása; Vihar; Felhőszakadás; Jégverés; Hónyomás; Árvíz; Csőtörés; Földcsuszamlás, Kő- és földomlás; Ismeretlen építmény, ismeretlen üreg beomlása; Légi jármű, műhold ütkőzése; Idegen tárgy rádőlése; Elveszett okmányok pótlása; Kerti dísznövények tűz- és elemi kára; Fagyasztott élelmiszerek megromlása.

Milyen előnyök szólnak az Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Széles körűen kiterjeszthető fedezetek

A lakásbiztosítás kiterjeszthető többek között extra üvegtörésre, betöréses lopás-, rablásbiztosításra, értéktárgyakra, kiemelt ingóságokra.

Mindent egy helyen

Egészítse ki lakásbiztosítását éves utasbiztosítási bérlettel külföldi útjaira, vagy igényeljen balesetbiztosítást, temetési biztosítást a nem várt káresemények esetére.

Jelzáloghitelekhez is köthető

Az Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítás jelzáloghitelekhez is köthető mint hitelfedezeti lakásbiztosítás.

Gyakori kérdések

Otthonbiztosításunk árát minden esetben egyedileg kalkuláljuk az ingatlan és ingóságok Ön által megadott adatai alapján.

Jó helyen jár! Itt a Colonnade Biztosító weboldalán könnyen és gyorsan elvégezheti a biztosításkötéshez szükséges adminisztrációt. Az ingatlanra és a biztosítani kívánt ingóságokra vonatkozó alapadatok megadása után lehetősége nyílik kiegészítő fedezeteteket is választania az Ön igényei szerint.

  • Csoportos beszedési megbízás esetén 10% kedvezményt;
  • Éves díjfizetési gyakoriság esetén 8% kedvezményt, féléves díjfizetés esetén 5% kedvezményt;
  • Önrész választása esetén 10% kedvezményt.

Ahhoz, hogy az Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítást megköthesse, elengedhetetlen a jelenlegi lakásbiztosítási szerződést biztosítójánál a biztosítási időszak végére, 30 napos felmondási idővel megszüntetni.

Kapcsolódó dokumentumok

Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítás - Biztosítási termékismertető (IPID)

Letöltés

Atlasz Édes Otthon Lakásbiztosítás - Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

Letöltés

Hasonló termékeink

Már a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető a hosszú távon magas biztosítási védelmet ígérő lakásbiztosítási termék, amelynek megbízhatóságát a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás védjegy garantálja.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1139 Budapest, Váci út 99.
Balance Loft Irodaház
2. emelet
(Bejárat a Forgách utca felől)