Jelentkezz az ATLASZ Colonnade nyereményjátékra és legyen tiéd az 1 000 000 forint értékű egzotikus álomutazás! A regisztráción felül köss ATLASZ Direct Utasbiztosítást és indulj tripla eséllyel a nyereményjátékban!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Regisztrálj

Töltsd ki az alábbi űrlapot a neved, telefonszámod és email címed megadásával és automatikusan részt veszel a nyereményjátékban!

Utasbiztosítással tripla esély

A regisztráción felül köss ATLASZ Direct utasbiztosítást és tripla eséllyel indulsz a nyereményjáték során!

Várj a sorsolásra

A nyertest a játék végén véletlenszerűen, gépi sorsolással választjuk ki, a kiválasztást pedig közjegyző jelenlétében hitelesítjük. 

A nyereményjáték 2023. június 19. és december 31. között kerül lebonyolításra. Sorsolás időpontja: 2024. január 15.


Regisztrációs űrlap

Részt kívánok venni a Colonnade Biztosító által meghirdetett nyereményjátékban. Kijelentem, hogy a Nyereményjáték szabályzatot elolvastam és annak feltételeit elfogadom.

Kijelentem és elismerem, hogy a személyes adataimat megadtam a Biztosítónak, hozzájárulok a személyes adataim gyűjtéséhez és kezeléséhez (ideértve azok feldolgozását és külföldre történő továbbítását is) a biztosítási feltételek részét képező Adatvédelmi Szabályzatban leírtaknak megfelelően. Amennyiben más személyek személyes adatait adtam meg (vagy fogom megadni) a Biztosítónak, kijelentem, hogy az érintett személyeket tájékoztattam az adatvédelmi szabályzat tartalmáról, illetve ezen rendelkezéseknek megfelelően fel vagyok hatalmazva az érintett személyek személyes adatainak továbbítására a Biztosító részére. A Biztosító adatvédelmi szabályzata közvetlenül itt elérhető: https://www.colonnade.hu/adatvedelem

Hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. postai úton, e-mailben, telefonon (ideértve az automatikus hívóberendezések általi hívásokat is) SMS-ben vagy egyéb elektronikus úton (mint például azonnali üzenetküldő alkalmazások, internetes telefonhívások vagy olyan személyes üzenetek, amelyek közösségi médián vagy más, személyre szabott fiókokkal ellátott platformokon keresztül érkeznek) a termékeiről és szolgáltatásairól szóló ajánlatokat, hirdetési anyagokat vagy más, a Biztosító újdonságairól, tevékenységéről szóló információkat küldjön számomra. Továbbá hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. személyes adataimat közvetlen marketing célokra az Adatvédelmi Szabályzatában foglaltaknak megfelelően feldolgozza. Hozzájárulását az info@colonnade.hu címre küldött emailben bármikor visszavonhatja.

Utazz biztonságban!

Add meg úticélod és utazásod részleteit, és azonnal kikalkulálhatod az utasbiztosításod díját. Válaszd ki az igényeidhez leginkább illeszkedő csomagunkat és kösd meg gyorsan, egyszerűen utasbiztosításodat!

Miért ajánljuk?

Magas szintű védelem

Termékeink magas fedezeti limiteket kínálnak váratlan betegség vagy baleset esetén. Megszervezzük a sürgősségi betegszállítást, mentést, hazaszállítást a bajbajutottak részére. Megnyugtató anyagi segítséget kínálunk többek között a poggyász eltulajdonításából származó károkra, biztosíthatók sporteszközök, valamint igény szerint kiterjeszthető utasbiztosításunk a kockázatos sporttevékenységekre, versenyekre is.

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről. 

Gyakori kérdések

Azzal, hogy regisztrálsz a nyereményjátékra, már bekerülsz a sorsolásba. Ha maximalizálni szeretnéd az esélyeidet, akkor köss utasbiztosítást a nyereményjáték időszaka alatt és háromszoros eséllyel indulsz a sorsolásban!

Amennyiben a regisztráció mellett kötöttél már utasbiztosítást, akkor háromszoros eséllyel indulsz, viszont az nem biztosít további esélyt, ha több utasbiztosítást kötöttél a nyereményjáték időszaka alatt. Maximálisan háromszorozni tudod az esélyeidet.

Amennyiben Te nyerted meg az álomutazást, akkor a sorsolást követően a nyereményjátékban megadott email címen és telefonon értesítünk, ezért is kiemelten fontos, hogy kizárólag valós adatokat adj meg.

A kapcsolatfelvételt követően, a nyereményt elektronikusan küldjük el a nyertes részére.

Kérjük, olvasd el figyelmesen a játékszabályzatot, ha nem találtad meg benne a választ a kérdésedre, akkor írj e-mailt a nyeremenyjatek@colonnade.hu címre.

 

Letölthető dokumentumok

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Colonnade Álomutazás Nyereményjáték 2023
Letöltés