Kedves Látogató!

Az ATLASZ Colonnade Álomutazás nyereményjáték 2023. december 31-én sikeresen lezárult. A nyertes sorsolása, 2024. január 15-én 14.00 órakor megtörtént. 

A nyereményjáték nyertese F. Péter,  nyereménye egy 1.000.000 Ft értékű utazási utalvány.

Gratulálunk F. Péternek, és köszönjük mindazoknak, akik velünk játszottak!


Hogyan vehetsz részt a játékban?

Regisztrálj

Töltsd ki az alábbi űrlapot a neved, telefonszámod és email címed megadásával és automatikusan részt veszel a nyereményjátékban!

Utasbiztosítással tripla esély

A regisztráción felül köss ATLASZ Direct utasbiztosítást és tripla eséllyel indulsz a nyereményjáték során!

Várj a sorsolásra

A nyertest a játék végén véletlenszerűen, gépi sorsolással választjuk ki, a kiválasztást pedig közjegyző jelenlétében hitelesítjük. 

A nyereményjáték 2023. június 19. és december 31. között kerül lebonyolításra. Sorsolás időpontja: 2024. január 15.


Utazz biztonságban!

Add meg úticélod és utazásod részleteit, és azonnal kikalkulálhatod az utasbiztosításod díját. Válaszd ki az igényeidhez leginkább illeszkedő csomagunkat és kösd meg gyorsan, egyszerűen utasbiztosításodat!

Miért ajánljuk?

Magas szintű védelem

Termékeink magas fedezeti limiteket kínálnak váratlan betegség vagy baleset esetén. Megszervezzük a sürgősségi betegszállítást, mentést, hazaszállítást a bajbajutottak részére. Megnyugtató anyagi segítséget kínálunk többek között a poggyász eltulajdonításából származó károkra, biztosíthatók sporteszközök, valamint igény szerint kiterjeszthető utasbiztosításunk a kockázatos sporttevékenységekre, versenyekre is.

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről. 

Gyakori kérdések

Azzal, hogy regisztrálsz a nyereményjátékra, már bekerülsz a sorsolásba. Ha maximalizálni szeretnéd az esélyeidet, akkor köss utasbiztosítást a nyereményjáték időszaka alatt és háromszoros eséllyel indulsz a sorsolásban!

Amennyiben a regisztráció mellett kötöttél már utasbiztosítást, akkor háromszoros eséllyel indulsz, viszont az nem biztosít további esélyt, ha több utasbiztosítást kötöttél a nyereményjáték időszaka alatt. Maximálisan háromszorozni tudod az esélyeidet.

Amennyiben Te nyerted meg az álomutazást, akkor a sorsolást követően a nyereményjátékban megadott email címen és telefonon értesítünk, ezért is kiemelten fontos, hogy kizárólag valós adatokat adj meg.

A kapcsolatfelvételt követően, a nyereményt elektronikusan küldjük el a nyertes részére.

Kérjük, olvasd el figyelmesen a játékszabályzatot, ha nem találtad meg benne a választ a kérdésedre, akkor írj e-mailt a nyeremenyjatek@colonnade.hu címre.

 

Letölthető dokumentumok

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Colonnade Álomutazás Nyereményjáték 2023
Letöltés