Válassza a Colonnade lakásbiztosításait ingatlanja és ingóságai védelmére. Három termékünk közül könnyedén megtalálhatja a legmegfelelőbb biztosítást otthona vagy akár társasházak számára is.

A Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosításunk az alapbiztosítási eseményeken túl, kiegészítő kockázatokra is védelmet nyújthat, így a biztosítás az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Nyaralóra, hétvégi házra, nem állandóan lakott ingatlanokra is megköthető. Egyszerűen és gyorsan kiszámolható biztosítási díj.

Már a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető a hosszú távon magas biztosítási védelmet ígérő lakásbiztosítási termék, amelynek megbízhatóságát a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás védjegy garantálja.

Lakóközösségek, lakásszövetkezetek számára kínálunk testre szabható, széles körű biztosítási szolgáltatást. 18 alapbiztosítási esemény mellé, 14 kiegészítő biztosítási esemény közül választhat. (Például: napkollektorra, hőszivattyúra, graffiti szennyezésre, elfolyt vízre kiterjedő fedezetek, Assistance szolgáltatás.) Külön díj nélkül kínáljuk például a Füst és korom által okozott károk, Vakolatkár jégverés esetén, valamint a Garázsban tartott járművek tűz- és elemi kára biztosításokat.