Már a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető a hosszú távon magas biztosítási védelmet ígérő lakásbiztosítási termék, amelynek megbízhatóságát a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás védjegy garantálja.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

A biztosításkötés gyorsan elkészíthető online felületünkön. A szükséges adatok megadásakor részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket az igényfelméréstől az ajánlatadásig. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Magas szintű biztosítási védelem, hosszú távon

Alap- és kiegészítő fedezeteinkkel könnyen összeállíthatja az Ön számára legideálisabb lakásbiztosítást, elkerülve ezzel az alul- vagy túlbiztosítottság esetét. 

Az értékkövetésnek köszönhetően lakásbiztosításunk még hosszú éveken keresztül megfelelő biztosítási védelmet nyújt ingatlanjára és ingóságaira.

Kedvezményekkel várjuk

Válasszon a legkényelmesebb díjfizetési gyakoriságok és módok közül, éljen az elektronikus kommunikáció lehetőségével, valamint az ezekhez kapcsolódó kedvezményekkel.

Gondoskodjon otthona védelméről!

Biztosításunk az Ön igényeinek megfelelően, széleskörű biztosítási védelmet kínál az otthonát veszélyeztethető leggyakoribb károk ellen. Az alapcsomagot, további 16 kiegészítő biztosítás közül igazíthajta saját igényeihez. Adja meg adatait, végezzen kalkulációt, és bízza lakásbiztosítását a Colonnade Biztosítóra!

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak, akik szeretnék a Magyarország területén pontos címmel, vagy helyrajzi számmal megjelölt, állandóan lakott otthonukat biztonságban tudni, a legnehezebb helyzetekben, egzisztenciát fenyegető károk esetén. Azoknak, akik most vásárolnak, vagy cserélnek lakást, lakáshitelt vesznek fel, rugalmasan és egyedi igényeiknek megfelelően szeretnék biztosításukat összeállítani.

Termékleírás

A Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás a Magyar Nemzeti Bank „Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás” minősítésével rendelkező lakásbiztosítás.

Természetes személyek által köthető, és a legalapvetőbb kockázatokkal szemben magas szolgáltatási tartalmat kínál, és  Épületek esetén biztosítottnak minősülhet különösen: családi ház, ikerház, sorház, lakás (többlakásos épület), épületgépészeti, berendezési, illetve felszerelési tárgyak, amelyek a biztosított épület lakáscélú használatát szolgálják és az épülethez tartósan rögzítettek (pl. napelem, napkollektor, hőszivattyú, klímaberendezés, épületen lévő villámhárító berendezések). 

A kockázatviselés helyén található, saját vagy idegen tulajdonú (bérelt) magyarországi kockázatviselési címmel megjelölt ingatlanra és/vagy az abban található ingóságokra az alábbi kockázatokra vonatkozik:

Az alapcsomag vonatkozásában:

Tűz; Füst- és koromszennyezés; Robbanás; Villámcsapás; Villámcsapás másodlagos hatása; Vihar; Felhőszakadás; Jégverés; Hónyomás; Árvíz; Földrengés; Földcsuszamlás, kő-, szikla- és földomlás; Ismeretlen építmény, ismeretlen üveg beomlása; Idegen jármű ütközése; Idegen tárgy rádőlése; Vízkár (beázás; kívülről érkező víz, vezetékes vízkár, elfolyt víz); Betöréses lopás, rablás, besurranás; Rongálás, vandalizmus; Üvegtörés; Felelősségbiztosítás.

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Jelzáloghitelekhez is köthető

A Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás jelzáloghitelekhez is köthető mint hitelfedezeti lakásbiztosítás.

Mindent egy helyen

Egészítse ki lakásbiztosítását éves utasbiztosítási bérlettel külföldi útjaira, vagy igényeljen balesetbiztosítást a nem várt káresemények esetére.

Széles körűen kiterjeszthető fedezetek

A lakásbiztosítás kiterjeszthető többek között értéktárgyakra, készpénzre, különleges üvegre, zárcserére, kulcsvesztés vagy kulcstörés miatt és kulcsok pótlására, sporteszközre és sportfelszerelésre, kerti bútorra.

Gyakori kérdések

Otthonbiztosításunk árát minden esetben egyedileg kalkuláljuk az ingatlan és ingóságok Ön által megadott adatai alapján.

Jó helyen jár! Itt a Colonnade Biztosító weboldalán könnyen és gyorsan elvégezheti a biztosításkötéshez szükséges adminisztrációt. Az ingatlanra és a biztosítani kívánt ingóságokra vonatkozó alapadatok megadása után lehetősége nyílik kiegészítő fedezeteteket is választania az Ön igényei szerint.

  • Csoportos beszedési megbízás esetén 4% kedvezményt;
  • Éves díjfizetési gyakoriság esetén 4% kedvezményt, féléves díjfizetés esetén 2% kedvezményt;
  • Elektronikus kommunikáció választásakor 5% kedvezményt;
  • Elektronikus kárrendezés választásakor 2% kedvezményt adunk az éves biztosítási díjból.

Ahhoz, hogy a Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást megköthesse, szükséges a jelenlegi lakásbiztosítási szerződés felbontása. Az érvényben lévő biztosítás megszüntetését a szerződés fordulónapján tudja megtenni biztosítójánál.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás - Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató

érvényes 2023. 08. 07-től kötött szerződésekre
Letöltés

Colonnade Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás - Biztosítási termékismertető (IPID)

érvényes 2023. 08. 07-től kötött szerződésekre
Letöltés

Colonnade Otthonbiztosítás

Hirdetmény
Letöltés

Hasonló termékek

Lakóközösségek, lakásszövetkezetek számára kínálunk testre szabható, széles körű biztosítási szolgáltatást. 18 alapbiztosítási esemény mellé, 14 kiegészítő biztosítási esemény közül választhat. (Például: napkollektorra, hőszivattyúra, graffiti szennyezésre, elfolyt vízre kiterjedő fedezetek, Assistance szolgáltatás.) Külön díj nélkül kínáljuk például a Füst és korom által okozott károk, Vakolatkár jégverés esetén, valamint a Garázsban tartott járművek tűz- és elemi kára biztosításokat.

ATLASZ Édes Otthon biztosításunk az alapvető biztosítási eseményeken túl, kiegészítő kockázatokra is védelmet nyújthat, így a biztosítás az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Nem állandóan lakott épületekre is megköthető. Egyszerűen és gyorsan kiszámolható biztosítási díj, amely egy 50 négyzetméteres melléképületre is fedezetet nyújt. 

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva


Írjon nekünk!

Általános kérdésekben:
otthonbiztositas@colonnade.hu

Kárrendezéssel kapcsolatban:
otthonkar@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.