Magyarország egyik legnépszerűbb utasbiztosítójaként évente több mint 300 000 utas számára jelentünk biztos segítségnyújtási hátteret nyaralása, szabadidős pihenése vagy üzleti útja során. Biztosítottjaink egy professzionális, az utazók érdekeit szem előtt tartó globális hálózat támogatását élvezhetik: a világ bármely pontján számíthatnak az éjjel-nappal elérhető ATLASZ Assistance segélyszolgálatra, amely megszervezi a bajbajutottak egészségügyi ellátását vagy éppen a meghibásodott gépjármű javítását. 

Biztosítási fedezeteink egyúttal megnyugtató pénzügyi segítséget is jelentenek váratlanul bekövetkezett baleset, betegség és számos más káresemény bekövetkeztekor.

Készüljön fel a váratlan helyzetekre az ATLASZ Direct Utasbiztosításunkkal! 

Ne hagyja, hogy egy váratlan esemény miatt kárba vesszen az utazásra befizetett összeg. ATLASZ Direct Útlemondás Biztosításunkkal nem kell aggódnia, ha indulás előtt egy hirtelen bekövetkező esemény meghiúsítja terveit.

Gyakran utazik? Akkor éves utasbiztosítás bérletünket pont Önnek találtuk ki! Egyetlen kötvénnyel 1 évre érvényes biztosítási védelmet vásárolhat, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb megoldást is jelent. ATLASZ Direct Éves bérletünkkel így pénzt és időt takaríthat meg.

Az alábbiakban olvasható és elérhető információk kifejezetten a Colonnade Biztosító utazási irodai partnereinél elérhető ATLASZ utasbiztosításra vonatkoznak. Az online megköthető utasbiztosításunkról az ATLASZ Direct utasbiztosítás oldalán adunk bővebb felvilágosítást.

Utazási irodákban köthető biztosítások

A hazai utazási irodák által kínált utasbiztosítások között piacvezető helyet foglal el az ATLASZ utasbiztosításunk, amelyet kifejezetten az általuk szervezett nyaralásokra, kirándulásokra, városnézésekre fejlesztettünk, a szervező irodákon keresztül történő utazás sajátosságaira szabva.

Utazási irodáknál köthető ATLASZ utasbiztosítások

Az alábbi információk...

Tovább →