Az alábbiakban olvasható és elérhető információk kifejezetten a Colonnade Biztosító utazási irodai partnereinél elérhető ATLASZ utasbiztosításra vonatkoznak. Az online megköthető utasbiztosításunkról az ATLASZ Direct utasbiztosítás oldalán adunk bővebb felvilágosítást.

Miért ajánljuk?

Orvosi költségek akár limit nélkül

Az ATLASZ Utasbiztosítás magas fedezeti limiteket kínál többféle kockázatra is. Legmagasabb csomagunk (Privileg) limit nélkül téríti meg az orvosi költségeket baleset vagy betegség esetén. Megszervezzük a sürgősségi betegszállítást, mentést, hazaszállítást a bajbajutottak részére.

Mindent egy helyen

ATLASZ utasbiztosításunkat kifejezetten azoknak találtuk ki, akik az utazásuk megszervezéséhez olyan utazási irodát választottak, amely a Colonnade Biztosító értékesítési partnere. Állítsa össze szabadidős programját az utazási irodánál és kérje az ATLASZ utasbiztosítást utazásszervezőjétől. Így minden utazással kapcsolatos ügyintézést egy helyen végezhet el.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről. 

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Útlemondás fedezet

Kérje „Plusz” kiegészítő útlemondás fedezetünket kedvező kiegészítő díjért cserébe, így akkor sem kell aggódnia, ha váratlan baleset vagy betegség miatt le kell mondania utazását.

Sporttevékenységekre is

Valamennyi csomagunk kiterjed minden olyan amatőr, szabadidős sporttevékenységre (például szörfözés, vízisíelés), amelyek nem igényelnek előképzettséget, és nem kerültek kizárásaink közé. A Különleges sporttevékenységek (például síelés, snowboardozás) is igény szerint biztosíthatók.

Utazzon többet, aggódjon kevesebbet!

Keresse az ATLASZ utasbiztosításokat az ország legnagyobb utazási irodáiban, és kérje az iroda munkatársainak segítségét az Önnek legmegfelelőbb ajánlat kiválasztásában.

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik utazásaik szervezéséhez olyan utazási irodát választottak, amely a Colonnade Biztosító hivatalos együttműködő partnere.

Termékleírás

Az ATLASZ Utasbiztosítás egy olyan biztosítás, amely utazási irodák kínálatában érhető el. A külföldi utazás során bekövetkező baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a Biztosítási feltételekben részletezett eseményekre nyújt fedezetet a Biztosítási kötvényen megjelölt biztosított személy(ek) részére.

Betegség vagy baleset esetén elintézzük, hogy biztosítottunk mielőbb orvoshoz jusson. Nyomon követjük a beteg állapotát, kórházi kezelését, orvosaink konzultálnak az ellátó intézmény szakembereivel. Gondoskodunk a szállítható, stabil állapotú beteg és családja biztonságos szállításáról, hazajutásáról.

A világ minden országába érvényes

Termékünk csak azon országok vonatkozásában nem nyújt fedezetet, amelyek korábban természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet vagy általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt besorolást kaptak. Ha úti célja kizárólag a SARS-CoV-2 járvány miatt került a Külügyminisztérium által nem javasolt, I. kategória alá, úgy biztosításunk továbbra is érvényes az adott területen.

Gyakori kérdések

  • Baleset esetén mindenekelőtt hívja fel a tartózkodási hely hivatalos segélykérő szolgálatait (mentők, tűzoltóság, rendőrség).
  • Mindig vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, az ATLASZ Assistance segélyszolgálat vonalán keresztül, az éjjel-nappal hívható segélyvonalunk telefonszáma: +36-1/460-1500. Értesítsen minket a baleset, káresemény bekövetkezéséről. Ezt követően hagyatkozzon tapasztalt munkatársainkra, akik segítenek a káresemény elhárításában, tolmácsolásban és az ellátásszervezésben.

A Biztosító megtéríti a Biztosítottnak a helyi illetékes hatóság által elrendelt Hatósági karantén igazolt többletköltségeit a limitig, amennyiben ezen költségek máshonnan nem térülnek meg és a Biztosítottnak Betegség miatt rendelik el, vagy közvetlen kontaktszemélyként azonosítják.

A piros kategóriába sorolt országok közül a természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet, általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt országokba történő utazásokkal kapcsolatban megkötött biztosítási szerződések érvénytelenek, összhangban a hatályos kormányrendelet és biztosítási feltételek rendelkezései szerint. Ellenben a kizárólag SARS-CoV-2 járvány miatt utazásra nem javasolt desztinációk tekintetében a biztosítási feltételektől eltérően a biztosítási fedezet ÉRVÉNYES.

Kapcsolódó dokumentumok

ATLASZ Utasbiztosítás szabályzat

Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató érvényes a 2024. május 3. után kötött szerződésekre
Letöltés

Hasonló termékek

Gyakran utazik? Akkor éves utasbiztosítás bérletünket pont Önnek találtuk ki! Egyetlen kötvénnyel 1 évre érvényes biztosítási védelmet vásárolhat, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb megoldást is jelent. ATLASZ Direct Éves bérletünkkel így pénzt és időt takaríthat meg.

Ne hagyja, hogy egy váratlan esemény miatt kárba vesszen az utazásra befizetett összeg. ATLASZ Direct Útlemondás Biztosításunkkal nem kell aggódnia, ha indulás előtt egy hirtelen bekövetkező esemény meghiúsítja terveit.

Készüljön fel a váratlan helyzetekre az ATLASZ Direct Utasbiztosításunkkal! 

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.