Állítsa össze ATLASZ Direct Utasbiztosítását az Ön egyedi igényei szerint! A külföldi tartózkodás során biztosítottjaink a világ bármely pontján számíthatnak asszisztenciaszolgálatunk segítségnyújtására váratlan baleset vagy betegség esetén. ATLASZ Direct Utasbiztosításunk a COVID-19 általi megbetegedésekre is kiterjed.

Miért ajánljuk?

Magas szintű védelem

Termékeink magas fedezeti limiteket kínálnak váratlan betegség vagy baleset esetén. Megszervezzük a sürgősségi betegszállítást, mentést, hazaszállítást a bajbajutottak részére. Megnyugtató anyagi segítséget kínálunk többek között a poggyász eltulajdonításából származó károkra, biztosíthatók sporteszközök, valamint igény szerint kiterjeszthető utasbiztosításunk a kockázatos sporttevékenységekre, versenyekre is.

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről. 

Utazzon biztonságban!

Adja meg úti célját és utazási adatait, hogy elvégezhesse a díjkalkulációt! Válassza ki az Ön igényeihez leginkább illeszkedő csomagunkat és kösse meg utasbiztosítását pár kattintással!

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki tudatosan tervezi rövidebb vagy hosszabb külföldi utazását, és szeretne professzionális támogatást kapni a legváratlanabb helyzetekben is. Családoknak, üzleti utazóknak, nagy baráti társaságoknak vagy magányos felfedezőknek a világ bármely pontján.

Termékleírás

Az ATLASZ Direct Utasbiztosítás egy olyan biztosítás, amely a külföldi utazás során bekövetkező baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a biztosítási feltételekben részletezett károkra nyújt fedezetet a Biztosítási kötvényen megjelölt biztosított személy(ek) részére. 

Milyen előnyök szólnak az ATLASZ Direct utasbiztosítás mellett?

Egész világra kiterjedő partnerhálózat

A világ minden pontján segítünk, hogy betegség vagy baleset után mielőbb orvoshoz jusson. Nyomon követjük a beteg állapotát, kórházi kezelését, orvosaink konzultálnak az ellátó intézmény szakembereivel. Gondoskodunk a szállítható, stabil állapotú beteg és családja biztonságos szállításáról, hazajutásáról.

A világ minden országába érvényes

Termékünk csak azon országok vonatkozásában nem nyújt fedezetet, amelyek korábban természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet vagy általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt besorolást kaptak. Ha úti célja kizárólag a SARS-CoV-2 járvány miatt került a Külügyminisztérium által nem javasolt, I. kategória alá, úgy biztosításunk továbbra is érvényes az adott területen.

Kiterjedt sportfedezetek

Kínálatunkban a legnépszerűbb sporttevékenységekre is megtalálhatja a megfelelő biztosítási csomagot. Téli vagy egyéb szabadidős mellett számos kockázatos sporttevékenységre is biztosítási védelmet tudunk nyújtani az Ön igényei szerint.

Gyakori kérdések

  • Baleset esetén mindenekelőtt hívja fel a tartózkodási hely hivatalos segélykérő szolgálatait (mentők, tűzoltóság, rendőrség).
  • Mindig vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, az ATLASZ Assistance segélyszolgálat vonalán keresztül, az éjjel-nappal hívható segélyvonalunk telefonszáma: +36-1/460-1500. Értesítsen minket a baleset, káresemény bekövetkezéséről. Ezt követően hagyatkozzon tapasztalt munkatársainkra, akik segítenek a káresemény elhárításában, tolmácsolásban és az ellátásszervezésben.

A Biztosító megtéríti a Biztosítottnak a helyi illetékes hatóság által elrendelt Hatósági karantén igazolt többletköltségeit a limitig, amennyiben ezen költségek máshonnan nem térülnek meg és a Biztosítottnak Betegség miatt rendelik el, vagy közvetlen kontaktszemélyként azonosítják.

A piros kategóriába sorolt országok közül a természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet, általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt országokba történő utazásokkal kapcsolatban megkötött biztosítási szerződések érvénytelenek, összhangban a hatályos kormányrendelet és biztosítási feltételek rendelkezései szerint. Ellenben a kizárólag SARS-CoV-2 járvány miatt utazásra nem javasolt desztinációk tekintetében a biztosítási feltételektől eltérően a biztosítási fedezet ÉRVÉNYES.

Kapcsolódó dokumentumok

ATLASZ Direct Utasbiztosítás

Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató
Letöltés

Hasonló termékek

Gyakran utazik? Akkor éves utasbiztosítás bérletünket pont Önnek találtuk ki! Egyetlen kötvénnyel 1 évre érvényes biztosítási védelmet vásárolhat, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb megoldást is jelent. ATLASZ Direct Éves bérletünkkel így pénzt és időt takaríthat meg.

Ne hagyja, hogy egy váratlan esemény miatt kárba vesszen az utazásra befizetett összeg. ATLASZ Direct Útlemondás Biztosításunkkal nem kell aggódnia, ha indulás előtt egy hirtelen bekövetkező esemény meghiúsítja terveit.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.

Utazzon biztonságban!

Adja meg adatait, végezze el a kalkulációt, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagunkat!