Ne hagyja, hogy egy váratlan esemény miatt kárba vesszen az utazásra befizetett összeg. ATLASZ Direct Útlemondás Biztosításunkkal nem kell aggódnia, ha indulás előtt egy hirtelen bekövetkező esemény meghiúsítja terveit.

Miért ajánljuk?

Akár nagyobb összegű utazásokra is

Magas limitjeinknek köszönhetően akár egy drágább utazás költségeire is megkötheti útlemondás biztosításunkat.

COVID-19 fedezet

Biztosításunk fedezetet nyújt a COVID-19 általi megbetegedésre. Beleértve azt is, ha utazás előtt akár csak 1 nappal is pozitív lesz a biztosított koronavírus tesztje. 

Krónikus betegségekre és a terhességre is

A Biztosítási feltétel és Ügyféltájékoztatóban leírtak szerint az Arany csomag választásakor az útlemondás biztosítás kiterjed a krónikus betegségre vagy terhes állapotra is.

Készüljön fel, ha a tervek máshogyan alakulnak!

Adja meg a befizetett utazás adatait és végezze el a díjkalkulációt. Kösse meg útlemondás biztosítását a Colonnade Biztosítónál!

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki egy nem várt baleset, betegség vagy egyéb fedezetbe vont káresemény miatt nem szeretné elveszíteni az utazásra befizetett összegét.

Termékleírás

Az ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítás egy olyan biztosítás, amely a Biztosított utazásképtelensége esetén a Biztosítási szerződésben részletezett módon megtéríti a Károsult részére az általa befizetett utazás, illetve egyéb szolgáltatások költségét.

Milyen előnyök szólnak az ATLASZ Direct Útlemondás biztosítás mellett?

Egymásra is védelmet nyújtó fedezet

Két fő együttutazása esetén, amennyiben mindkét fél rendelkezik ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítással, úgy egymás utazóképtelenségére is érvényes a fedezet, nem szükséges a hozzátartozói viszony.

Védelem a teljes családnak

Az ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítás védelmet nyújt a teljes családnak, így akkor is benyújtható a kárigény, ha csak egy valaki nem tud elutazni.

Akár önrészmentesen is

Ha az ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítással egyidőben megköti az ATLASZ Direct Utasbiztosítást is az utazás teljes időtartamára, úgy az önrész 0%.

Gyakori kérdések

Igen, ha a biztosított orvosilag validált pozitív COVID-19 tesztet produkál az utazás előtt, úgy az ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítás fedezetei érvényesek rá.

ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítást az utazás lefoglalását követően 14 napig köthető, azonban ez esetben az útlemondási kockázatviselés csak 3 nap múlva indul el. Ha az utazás kezdete 30 napon belül történik, úgy csak az utazás lefoglalásával egyidőben lehet megkötni a biztosítást.

Ha mindkét személy rendelkezik ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítással is, úgy a feltételekben meghatározott biztosítási események miatt előforduló útlemondás az utastársa is kiterjed – függetlenül attól hozzátartozók-e vagy sem.

Kapcsolódó dokumentumok

ATLASZ Direct Útlemondás Biztosítás

Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató
Letöltés

Hasonló termékek

Készüljön fel a váratlan helyzetekre az ATLASZ Direct Utasbiztosításunkkal! 

Gyakran utazik? Akkor éves utasbiztosítás bérletünket pont Önnek találtuk ki! Egyetlen kötvénnyel 1 évre érvényes biztosítási védelmet vásárolhat, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb megoldást is jelent. ATLASZ Direct Éves bérletünkkel így pénzt és időt takaríthat meg.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.