Gyakran utazik? Akkor éves utasbiztosítás bérletünket pont Önnek találtuk ki! Egyetlen kötvénnyel 1 évre érvényes biztosítási védelmet vásárolhat, ami nemcsak kényelmesebb, de olcsóbb megoldást is jelent. ATLASZ Direct Éves bérletünkkel így pénzt és időt takaríthat meg.

Miért ajánljuk?

Éves védelem - egyszerűen

Ha gyakran utazik, úgy ATLASZ Éves bérletünkkel egyszerűen tudja megvásárolni utasbiztosítását egy egész évre, amelynek ára így kedvezőbb, mintha utazásaira egyenként tenné ugyanezt.

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről.

Válassza 1 évre érvényes utasbiztosításunkat!

Adja meg adatait, végezzen díjkalkulációt, és kösse meg ATLASZ Direct Éves bérletét. Mindössze pár perc alatt gondoskodhat egy teljes év utazásainak biztosítási védelméről. 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az utazóknak, akik egy év alatt több alkalommal is útra kelnek. Legyen szó üzleti utakról, párnapos városnézésekről vagy gyakori külföldi családlátogatásról.

Termékleírás

Az ATLASZ Direct Éves bérlet egy olyan biztosítás, amely a külföldi utazás során bekövetkező baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a biztosítási feltételekben részletezett károkra nyújt fedezetet a Biztosítási kötvényen megjelölt biztosított személy(ek) részére.

Milyen előnyök szólnak az ATLASZ Direct Éves bérlet mellett?

Egyetlen utasbiztosítással az év minden napján

ATLASZ Direct Éves bérlettel annyiszor utazhat 365 napon belül, ahányszor csak szeretne. (Az egyszeri kinntartózkodás maximális időtartama 120 nap lehet.)

Egész világra kiterjedő partnerhálózat

A világ minden pontján segítünk, hogy betegség vagy baleset után mielőbb or­voshoz jusson, gondoskodunk menetképtelenné vált gépjárműve javításáról és még számos más káresemény során segítséget nyújtunk.

A biztosítási fedezet érvényes, amennyiben az ország kizárólag a SARS-CoV-2 járvány miatt került a Külügyminisztérium által nem javasolt, I. kategória alá.

Termékünk csak azon országok vonatkozásában nem nyújt fedezetet, amelyek korábban természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet vagy általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt besorolást kaptak.

Gyakori kérdések

  • Baleset esetén mindenekelőtt hívja fel a tartózkodási hely hivatalos segélykérő szolgálatait (mentők, tűzoltóság, rendőrség).
  • Mindig vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, az ATLASZ Assistance segélyszolgálat vonalán keresztül, és értesítsen minket a baleset, káresemény bekövetkezéséről. Ezt követően hagyatkozzon tapasztalt munkatársainkra, akik segítenek a káresemény elhárításában, tolmácsolásban és az ellátásszervezésben.

A Biztosító megtéríti a Biztosítottnak a helyi illetékes hatóság által elrendelt Hatósági karantén igazolt többletköltségeit a limitig, amennyiben ezen költségek máshonnan nem térülnek meg és a Biztosítottnak Betegség miatt rendelik el, vagy közvetlen kontaktszemélyként azonosítják.

A piros kategóriába sorolt országok közül a természeti katasztrófa, terrorveszély, polgárháborús helyzet, általánosan rossz közbiztonság miatt utazásra nem javasolt országokba történő utazásokkal kapcsolatban megkötött biztosítási szerződések érvénytelenek, összhangban a hatályos kormányrendelet és biztosítási feltételek rendelkezései szerint. Ellenben a kizárólag SARS-CoV-2 járvány miatt utazásra nem javasolt desztinációk tekintetében a biztosítási feltételektől eltérően a biztosítási fedezet ÉRVÉNYES

Kapcsolódó dokumentumok

ATLASZ Direct Utasbiztosítás

Biztosítási feltételek és Ügyféltájékoztató
Letöltés

Hasonló termékek

Készüljön fel a váratlan helyzetekre az ATLASZ Direct Utasbiztosításunkkal! 

Ne hagyja, hogy egy váratlan esemény miatt kárba vesszen az utazásra befizetett összeg. ATLASZ Direct Útlemondás Biztosításunkkal nem kell aggódnia, ha indulás előtt egy hirtelen bekövetkező esemény meghiúsítja terveit.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.