Lakóközösségek, lakásszövetkezetek számára kínálunk testre szabható, széles körű biztosítási szolgáltatást. 18 alapbiztosítási esemény mellé, 14 kiegészítő biztosítási esemény közül választhat. (Például: napkollektorra, hőszivattyúra, graffiti szennyezésre, elfolyt vízre kiterjedő fedezetek, Assistance szolgáltatás.) Külön díj nélkül kínáljuk például a Füst és korom által okozott károk, Vakolatkár jégverés esetén, valamint a Garázsban tartott járművek tűz- és elemi kára biztosításokat.

Miért ajánljuk?

Magas szintű biztosítási védelem, hosszú távon

Alap- és kiegészítő fedezeteinkkel könnyen összeállíthatja lakóközössége számára a legideálisabb biztosítási formát, elkerülve ezzel az alul- vagy túlbiztosítottság esetét. 

Az értékkövetésnek köszönhetően még hosszú éveken keresztül megfelelő biztosítási védelmet nyújt a lakóközösség épületeire és a közös tulajdonú ingóságaira.

Kedvezményekkel várjuk

10% kedvezmény jár a társasháznak, amennyiben a biztosítást 3 éves tartammal kötik meg. A tartamengedmény 3 évente automatikusan megújul újabb és újabb 3 évre, így a kedvezmény folyamatosan jár. 

Egyszerű és gyors ügyintézés

A biztosításkötés gyorsan elkészíthető online felületünkön. A szükséges adatok megadásakor részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket az igényfelméréstől az ajánlatadásig. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Ajánlatkéréshez, kérjük keresse munkatársunkat a tarsashaz@colonnade.hu e-mail címen.

Gondoskodjon lakóközössége védelméről!

Társasház biztosításunk teljes körű védelmet biztosíthat a társasházi és a szövetkezeti tulajdonú épületekben, valamint a közös tulajdonú ingóságokban keletkezett károkra. Az alapkockázatokon túl, további kiegészítő kockázatok közül rugalmasan állíthatja össze lakóközössége biztosítását. Adja meg adatait a kalkulációhoz, és bízza lakóközössége ajánlatkészítését a Colonnade Biztosítóra!

Kiknek ajánljuk?

Magyarország területén pontos címmel, vagy helyrajzi számmal megjelölt társasházak, lakásszövetkezetek számára, amennyiben társasházi, vagy szövetkezeti tulajdonformában működnek.

Termékleírás

Az Atlasz Társasház Biztosítás társasházak (tömbházak) speciális biztosítási igényeire kifejlesztett biztosítás, mely a szerződő/biztosított döntése alapján tartalmaz vagyoni típusú (kár biztosítási) és felelősségbiztosítási elemeket.

A vagyonbiztosítási rész megnevezett kockázatokra szól, mely azokra a károkra nyújt biztosítási védelmet, melyek a feltételben tételesen felsorolásra és definiálásra kerültek és a szerződő ezekre biztosítási védelmet vásárolt.

A kockázatviselés helyén található többlakásos lakóépületekben, azok épületgépészetében, tartozékaiban keletkezett károkra nyújt fedezetet.

Az alapfedezetek vonatkozásában:

Tűz; Robbanás; Villámcsapás; Villámcsapás másodlagos hatása; Vihar; Felhőszakadás; Jégverés; Hónyomás; Árvíz; Földrengés; Csőtörés; Földcsuszamlás, Kő- és földomlás; Ismeretlen építmény, ismeretlen üreg beomlása; Idegen tárgy rádőlése; Idegen jármű ütközése; Lakás bejárati ajtó rongálás; Közös tulajdonban lévő ingóságok betöréses lopás, rongálása.

Kiegészítő fedezetek:

Üvegbiztosítás; Különleges üvegbiztosítás; Beázás (tető- és panelhézagon keresztül); Rongálási károk; Graffiti szennyezés; Füst és korom által okozott károk;vakolatkár jégverés esetén; Elfolyt víz biztosítása; Dugulás elhárítás térítés; Állat- és rovarkárok; Assistance szolgáltatás; Garázsban tartott járművek tűz- és elemi kár biztosítása; Megújuló energia csomag; Épülethasználói felelősségbiztosítás; Társasházi közös képviselők és társasházkezelők felelősségbiztosítása; List és központi klímaberendezés géptörés biztosítása.

Milyen előnyök szólnak az Atlasz Társasház biztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Mindent egy helyen

Egészítse ki társasházi biztosítását Assistance szolgáltatással: a szolgáltató vészhelyzet esetén a lehető legrövidebb időn belül vészelhárító szakiparost küld a helyszínre. A szolgáltatás igénybevételéhez rendelkezésre álló telefonszámon a szolgáltató munkatársa az év minden napján, a nap 24 órájában a Biztosítottak telefonhívásait.

Széles körűen kiterjeszthető fedezetek

A társasházbiztosítási szerződés többek között üvegtörésre, különleges üvegbiztosításra, beázásra, rongálásra, graffiti szennyezésre, közös tulajdonú ingóságokra, elfolyt vízre, épülethasználói és közös képviselői felelősségbiztosításra, füst és korom által okozott károkra, vakolatkárra jégverés esetén, duguláselhárításra, állat- és rovarkárokra, garázsban tartott járművek tűz- és elemi kár biztosításra, lift és géptörésre, asszisztencia szolgáltatásra, megújuló energia csomagra.

Gyakori kérdések

Társasház biztosításunk árát minden esetben egyedileg kalkuláljuk az Ön által megadott adatok és igények alapján.

Jó helyen jár! Itt a Colonnade Biztosító weboldalán könnyen és gyorsan elvégezheti a biztosításkötéshez szükséges adminisztrációt.

  • 3 éves tartam választása esetén 10% kedvezményt,
  • Éves díjfizetési gyakoriság esetén 5% kedvezményt.

Az online kárbejelentését elvégezheti az alábbi oldalunkon: karbejelentes.colonnade.hu/lakasbiztositasok/tarsashaz

Kapcsolódó dokumentumok

Atlasz Társasház biztosítás - Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató

Letöltés

Hasonló termékeink

Már a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető a hosszú távon magas biztosítási védelmet ígérő lakásbiztosítási termék, amelynek megbízhatóságát a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás védjegy garantálja.

ATLASZ Édes Otthon biztosításunk az alapvető biztosítási eseményeken túl, kiegészítő kockázatokra is védelmet nyújthat, így a biztosítás az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Nem állandóan lakott épületekre is megköthető. Egyszerűen és gyorsan kiszámolható biztosítási díj, amely egy 50 négyzetméteres melléképületre is fedezetet nyújt. 

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
tarsashaz@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.