Váltson Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosításra, most akár 40% kedvezménnyel!

A Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosításunk az alapbiztosítási eseményeken túl 17 további kiegészítő kockázatra is védelmet nyújthat, így a biztosítás az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Nyaralóra, hétvégi házra, nem állandóan lakott ingatlanokra, valamint jelzáloghitelhez is megköthető, online, akár pár kattintással. A biztosítási díj egyszerűen és gyorsan kiszámolható és egyedi igényekhez szabható.

A biztosítási díjkedvezményekért és az egyedi igényeihez szabott biztosításért kattintson és kalkuláljon:


Gondoskodjon otthona védelméről!

Otthonbiztosításunk teljes körű védelmet biztosít lakásában, házában, nyaralójában keletkezett károkra. Az alapkockázatokon túl, további kiegészítő kockázatok közül rugalmasan állíthatja össze biztosítását. Adja meg adatait, végezzen kalkulációt, és bízza lakásbiztosítását a Colonnade Biztosítóra!


Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

A biztosításkötés gyorsan elkészíthető online felületünkön. A szükséges adatok megadásakor részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket az ajánlatadásig. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Magas szintű biztosítási védelem, hosszú távon

Alap- és kiegészítő fedezeteinkkel könnyen összeállíthatja az Ön számára legideálisabb lakásbiztosítást, elkerülve ezzel az alul- vagy túlbiztosítottság esetét. Az értékkövetésnek köszönhetően lakásbiztosításunk még hosszú éveken keresztül megfelelő biztosítási védelmet nyújt ingatlanjára és ingóságaira.

Kedvezményekkel várjuk

Válasszon a legkényelmesebb díjfizetési gyakoriságok és módok közül, valamint az ezekhez kapcsolódó kedvezményekből.

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak, akik szeretnék otthonukat, bérleményüket, nyaralójukat biztonságban tudni, a legnehezebb helyzetekben. Azoknak, akik most vásárolnak vagy cserélnek lakást, lakáshitelt vesznek fel, rugalmasan és egyedi igényeiknek megfelelően szeretnék biztosításukat összeállítani. 

Termékleírás

A Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosítás a lakossági ügyfeleink számára kialakított biztosítás, mely a szerződő/biztosított döntése alapján tartalmaz vagyoni típusú (kár biztosítási), felelősségbiztosítási, utasbiztosítási, temetési és balesetbiztosítási elemeket. Lakott és lakatlan ingatlanokra egyaránt köthető. Épületek esetén biztosítottnak minősülnek különösen: 

 • családi ház,
 • ikerház,
 • sorház,
 • lakás (többlakásos épület),
 • épületgépészeti, berendezési, illetve felszerelési tárgyak, amelyek a biztosított épület lakáscélú használatát szolgálják és az épülethez tartósan rögzítették. Például: 
  • napelem, 
  • napkollektor, 
  • hőszivattyú, 
  • klímaberendezés,
  • épületen lévő villámhárító berendezések, 
  • épületen lévő külső antenna-berendezések beleértve a műholdas adás vételére alkalmas antennák is, 
  • az épülethez hozzáépített: lépcsők, létrák, teraszok, zászlótartók, az árnyékoló szerkezetek
  • építmények, 
  • melléképületek, 
  • háztartási ingóságok, 
  • értéktárgyak: nemesfémek, ékszerek, drágakövek;  katalogizált érme- és bélyeggyűjtemények;  képzőművészeti és iparművészeti alkotások;  valódi szőrmék, kézi csomózású/szövésű szőnyegek;  antik tárgyak és különleges régiségek 
  • kiemelt ingóságok
   • a 300 000 Ft egyedi értéket meghaladó nem nemesfémből készült órák; 
   • a 300 000 Ft értéket meghaladó, az értéktárgyak vagyoncsoportjába nem tartozó gyűjtemény;
   • engedélyhez kötött vadász- és önvédelmi fegyverek; 
   • az 500 000 Ft egyedi értéket meghaladó háztartási ingóságok körébe tartozó vagyontárgyak (pl.: szauna, jakuzzi). 

A kockázatviselés helyén található, saját vagy idegen tulajdonú (bérelt) magyarországi kockázatviselési címmel megjelölt ingatlanra és/vagy az abban található ingóságokra.

 A kockázatviselés helyén található, saját vagy idegen tulajdonú (bérelt) magyarországi kockázatviselési címmel megjelölt ingatlanra és/vagy az abban található ingóságokra az alábbi kockázatokra vonatkozik:

Az alapcsomag vonatkozásában:

Tűz; Tűz nélküli füst- és koromszennyezés; Robbanás; Villámcsapás; Villámcsapás másodlagos hatása; Vihar; Felhőszakadás; Jégverés; Hónyomás; Árvíz; Földrengés; Földcsuszamlás, kő-, szikla- és földomlás; Ismeretlen építmény, ismeretlen üveg beomlása; Idegen jármű ütközése; Idegen tárgy rádőlése; Légijármű, műhold ütközése; Vízkár (beázás; kívülről érkező víz, vezetékes vízkár); Beázás nyitva hagyott nyílászárón keresztül; Elfolyt víz; Betöréses lopás, rablás, besurranás; Dugulás elhárítás költségei; Üvegtörés (szerkezetileg beépített); Elveszett okmányok pótlása; Garázsban tartott gépjárművek kára; A kockázatviselés helyének bővítése; Zárcsere kulcsvesztés és kulcstörés miatt; Fagyasztott élelmiszerek megromlása; Állati kártevők által okozott károk; Vakolatkár jégverés esetén; Kerti dísznövények tűz- és elemi kára

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Széles körűen kiterjeszthető fedezetek

A lakásbiztosítási szerződés az alapbiztosítási eseményeken túl széleskörű kiegészítő biztosítási eseményeket tartalmazhat. Igényeknek megfelelően, rugalmasan összeállítható lakásbiztosítás.

Mindent egy helyen

Egészítse ki lakásbiztosítását éves utasbiztosítási bérlettel külföldi útjaira, vagy igényeljen balesetbiztosítást, temetési biztosítást a nem várt káresemények esetére.

Jelzáloghitelekhez is köthető

A Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosítás jelzáloghitelekhez is köthető mint hitelfedezeti lakásbiztosítás.

Gyakori kérdések

Otthonbiztosításunk árát minden esetben egyedileg kalkulálhatja online tarifáló segítségével a megadott adatok alapján. 

Jó helyen jár! Itt a Colonnade Biztosító weboldalán könnyen és gyorsan elvégezheti a biztosításkötéshez szükséges KALKULÁCIÓT. Az ingatlanra és a biztosítani kívánt ingóságokra vonatkozó alapadatok megadása után lehetősége nyílik kiegészítő fedezeteteket is választania az Ön igényei szerint. 

 • Csoportos beszedési megbízás esetén -5% kedvezményt;
 • Banki utalás esetén -5% kedvezményt;
 • Bankkártyás fizetés esetén -8% kedvezményt;
 • Éves díjfizetési gyakoriság esetén -8% kedvezményt, féléves díjfizetés esetén -4% kedvezményt;
 • Elektronikus kommunkáció esetén -5% kedvezményt;
 • Elektronikus kárrendezés választása esetén -5% kedvezményt.

Ahhoz, hogy a Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosítást megköthesse, elengedhetetlen a jelenlegi lakásbiztosítási szerződést biztosítójánál a biztosítási időszak végére, 30 napos felmondási idővel megszüntetni.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Édes Otthon Lakásbiztosítás

Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató
Letöltés

Hasonló termékeink

Már a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető a hosszú távon magas biztosítási védelmet ígérő lakásbiztosítási termék, amelynek megbízhatóságát a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás védjegy garantálja.

Kérdése van?

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.