Biztosítási Nagydíj: három kategóriában is dobogós a Colonnade Biztosító

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 2023-ban ismét értékelte a biztosítótársaságok szakmai teljesítményét, mely során mind a lakossági, mind a vállalati biztosítási területen is rendkívüli eredményeket ért el a Colonnade Biztosító. Vállalati vagyonbiztosítások kategóriában 1. helyezett, utasbiztosítás és asszisztencia kategóriában 2. helyezett lett a Colonnade, ezenfelül Faraga Gábor, Vállalati igazgatóság igazgatónk munkáját alkuszigazgató kategóriában egy 2. helyezéssel díjazta a biztosításközvetítői szakma.

2023. 11. 06.

A Biztosítási Nagydíj egy rangos szakmai elismerés, amit minden évben azoknak a biztosítóknak ítél oda a FBAMSZ, akik a legmagasabb színvonalon szolgáltatnak a magyar biztosítási piacon. Az értékelés egy szakmai szempontrendszer alapján, kérdőíves formában történik, melyre az idei évben összesen mintegy tízezer válasz érkezett be a független biztosításközvetítőktől.


"Köszönjük mindazoknak, akik szavazatukkal hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen kiváló helyezéseket érjünk el a Biztosítási Nagydíjon az idei évben. Egy ilyen szakmai elismerés igazolja, hogy a Colonnade versenyképes és magas színvonalú szolgáltatásokkal van jelen a biztosítási piacon. Célunk, hogy biztosítási termékeinket a jövőben is a piaci- és ügyféligényekhez illeszkedve folyamatosan fejlesszük, és olyan innovatív megoldásokat kínáljunk, melyek a független biztosításközvetítői szakma értékelése alapján is egyedülállóak" – mondta el a díjak kapcsán Faraga Gábor, a Colonnade Insurance S.A. vállalati igazgatóságának igazgatója.