Kiemelten fontos a szállítmányok és sofőrök védelme a járványhelyzet idején

Az elmúlt hónapokat meghatározó járványhelyzet a gazdaság valamennyi szektorában éreztette hatását, így természetesen befolyásolta a szállítmányozás, fuvarozás, logisztika területein tevékenykedők mindennapjait is.

2020. 10. 29.

A vállalatoknak – méretüktől függetlenül – a korábbinál nagyobb figyelemmel kell kísérniük a folyamatosan változó szárazföldi, tengeri, légi és egyéb szabályozásokat, az egyes országok kormányai által meghozott gyors döntéseket szerte a világban, valamint gondosabb intézkedéseket kellett bevezetniük munkavállalóik egészségének megőrzésére, értékeik védelmére. 

Az egyre kiszámíthatatlanabb körülmények között egyre nehezebb olyan védelmet találni, amely egy esetleges káresemény bekövetkeztekor valódi segítséget jelent.

Felelősen gondolkodó biztosítóként a Colonnade olyan különálló vagy egymással is kombinálható termékeket ajánl vállalkozása figyelmébe, amelyekkel jelentősen növelheti felkészültségét a váratlan helyzetekre: biztosítottjaink részére megtérítjük többek között a külföldön keletkező sürgősségi orvosi költségeket, vállaljuk a kártalanítást véletlen balesetek és a szállítás folyamatában előforduló veszélyek okozta károkért.

Biztosítsa szállítandó termékei értékét!

A kedvező díjjal kalkulálható szállítmánybiztosításunk megnyugtató fedezetekkel szolgál a szállítás során a vagyontárgyakban felmerülő véletlen balesetek és a szállításkor keletkező veszélyek esetén belföldön és külföldön egyaránt, a felelősség kérdésétől függetlenül. Bármekkora távolságot is tesz meg áruja, mindvégig védelmet élvez szinte valamennyi káreseménnyel (például jármű felborulása, ütközése, eltűnése, tűz, robbanás, stb.) szemben.

Viselje gondját sofőrjeinek külföldi útjuk során!

Hivatásos sofőrök részére alakítottuk ki a rendszám alapú vállalati utasbiztosítási termékünket, amely biztonságot nyújt számukra a külföldi utak során a világ bármely pontján. A védelem kiterjeszthető egy kísérő sofőr részére is. Az utasbiztosítási bérlet nem igényel extra adminisztrációt, az egyes utazásokat nem szükséges lejelenteni a biztosító felé. A magas színvonalú orvosi és egyéb szolgáltatásokat kiterjedt nemzetközi partnerhálózattal rendelkező, egyetlen telefonhívással éjjel-nappal elérhető saját asszisztenciaszolgálatunk szervezi.

Kérje vállalkozására szabott egyedi ajánlatunkat!

A kanadai székhelyű Fairfax Financial Holdings leányvállalataként a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe meghatározó szereplő a hazai vállalati biztosítások területén. Forduljon hozzánk bizalommal, és találja meg az Ön igényeit leginkább kielégítő ajánlatot munkatársaink segítségével, vagy kérje biztosításközvetítője közreműködését!