Rugalmas balesetbiztosítás egyedi ügyféligényekre

Új, egyedi élethelyzetekhez és ügyféligényekhez alakítható baleset- és betegségbiztosítás került bevezetésre a Colonnade Biztosítónál. Az új termék amellett, hogy rugalmasan alakítható, számos további előnnyel jár, mind az ügyfelek, mind az értékesítő partnerek számára.

2023. 07. 12.

A Colonnade új baleset- és betegségbiztosításával célunk, hogy egy okos megközelítést kínáljunk ügyfeleinknek, segítve őket abban, hogy megalapozott döntést hozzanak a biztosítási szolgáltatások megválasztásánál. Három előre összeállított biztosítási csomagunk mellett rugalmas, egyéni igényeikre szabott kombinációkat kínálunk, így lehetőséget biztosítunk számukra, hogy megválasszák, mely élethelyzetekre és mekkora biztosítási összeggel kívánnak biztosítást kötni.

Fedezetek minden élethelyzetre

Az új biztosítási termékünk számos élethelyzetben segítséget nyújthat: biztosítási védelmet kínálunk kisebb vagy súlyosabb balesetek, illetve megbetegedések esetén. Az ilyen helyzetekben többek között napi térítést biztosítunk kórházi kezelések vagy lábadozási időszak alatt, valamint fedezetet nyújtunk számos balesetből eredő sérülésre.

A fő biztosítási fedezeteken túl több kiegészítő szolgáltatás közül választhatnak ügyfeleink: fedezetet nyújtunk baleset vagy betegségből eredő munkaképtelenség, illetve munkahely elvesztése esetén, valamint biztosítjuk az otthon maradt ingóságokat, értéktárgyakat a kórházi kezelések és lábadozás idejére. Ezenfelül kiegészítő szolgáltatásunk nagy segítséget nyújthat a kisállattal rendelkező ügyfeleink számára is: napi térítést biztosítunk az otthon maradt kisállatok gondozására a kórházi kezelések ideje alatt.

"Az új rugalmas baleset- és betegségbiztosításunk lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi, az ügyfelek igényeihez igazított termékajánlatokat hozzunk létre az egyes célcsoportok számára, ezáltal erősítve piaci pozíciónkat. Ezen termékünk által lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, hogy a saját ízlésükre szabják baleset- és betegségbiztosításukat, úgy, hogy biztosítani tudjuk számukra a pénzügyi támogatást azokban a nehezebb pillanatokban, amelyek mindannyiunk életében előfordulhatnak” – mondta el dr. Kéringer Csaba, a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének vezetője.

Az online értékesítési platform előnyei

A teljes folyamat – a kalkulációtól kezdve egészen a biztosítás megkötéséig és díj megfizetéséig - akár online is lebonyolítható a Colonnade online biztosításkötési felületén keresztül, így ügyfeleink kényelmesen, akár otthonukból pár perc alatt megköthetik biztosításukat. Amennyiben a kötési folyamat bármely pontján kérdésük merül fel, egy visszahívás kérést követően szakértő kollégáink segítenek és választ adnak minden felmerülő kérdésre.

„Az új termék bevezetése során különös hangsúlyt fektettünk az online értékesítési platformunkra. Egy egységes platformon keresztül kezeljük az összes érintett felet, ideértve az ügyfeleket, a szolgáltatókat és saját magunkat is. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan nyomon kövessük és értékeljük a Colonnade Biztosító minden fióktelepének teljesítményét, és ez alapján tovább fejlesszük termékünket és szolgáltatásainkat” – tette hozzá Marschalek Péter, a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének kereskedelmi igazgatója.