Új kereskedelmi igazgatót nevezett ki a Colonnade Biztosító

A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének kereskedelmi és értékesítési tevékenységéért felelős új vezetője Marschalek Péter.

2023. 05. 09.
Marschalek Péter több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és biztosítási szolgáltatások területén. A szakember a Colonnade-hez való csatlakozása előtt kimagasló eredményeket ért el az online biztosítási piacon és jelentősen hozzájárult a hazai biztosítási szektor digitalizációjához. Korábban a biztositas.hu társalapítója és ügyvezetőjeként kiemelt szerepe volt abban, hogy az online alkusz cég a magyar biztosítási piac egyik legismertebb és legnagyobb szereplőjévé váljon. Ezt követően a Netrisk Magyarország csapatát erősítette kereskedelmi területekért felelős ügyvezető igazgatóként.

"Megtisztelő számomra, hogy egy ilyen nagy múltra tekintő vállalat értékesítési és kereskedelmi tevékenységének irányítását kaptam meg feladatul. A Colonnade Biztosító üzleti stratégiájának egyik kiemelt eleme a digitalizációs folyamatok fejlesztése, melyhez, úgy gondolom, hogy korábbi tapasztalataim révén hatékonyan hozzá tudok járulni. Célom, hogy munkámmal elősegítsem a vállalat további növekedését és üzleti sikerét” – mondta el Marschalek Péter a kinevezése kapcsán.

"Nagy öröm számomra, hogy Marschalek Péter csatlakozott vállalatunkhoz. Sokéves szakmai tapasztalata és innovatív szemlélete segíteni fog abban, hogy tovább erősítsük pozíciónkat a magyar biztosítási piacon és még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni az ügyféligényeket” – tette hozzá dr. Kéringer Csaba, a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének vezetője.