2022. 05. 20.

Új vezető a Colonnade Biztosító magyar fióktelepe élén

A Colonnade Insurance S.A. Igazgatótanácsa a luxemburgi biztosítási felügyelet jóváhagyásával dr. Kéringer Csabát nevezte ki a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe vezetőjévé.

A több mint 20 éves biztosítási piaci tapasztalattal rendelkező szakember az Argosz, majd a K&H Biztosítóknál töltött be vezetői beosztásokat jogi és üzleti területen. Ezt követően az AIG Europe Ltd. közép-európai jogi igazgatója volt. 2017-ben csatlakozott a Colonnade-hez, ahol a csoport jogi vezetőjeként, majd ezzel párhuzamosan a magyar operáció disztribúciós és értékesítési igazgatójaként dolgozott. 

A Luxemburgban bejegyzett, közel 600 biztosítási szakértőt foglalkoztató Colonnade jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában van jelen fióktelepeivel, valamint Ukrajnában leányvállalatával. Vállalati és lakossági biztosításainak értékesítéséből 2017-ben összesen 106 millió eurót, 2021-ben pedig már 170 millió eurós árbevételt könyvelhetett el. 

A hazai biztosítási piacon a Colonnade legismertebb terméke az ATLASZ utasbiztosítás, amely az utazási irodák által forgalmazott utasbiztosítások között piacvezető. A vállalatok számára kínált megoldásaik közül többek között az építés-szerelés biztosítások, a vagyon- és felelősségbiztosítások és a csoportos baleset- és betegségbiztosítások a legnépszerűbbek.

„A Colonnade Biztosító 140 magyar munkatársával és hiánypótló biztosítási termékeivel mára a magyar biztosítási szektor szerves része. Kiváló szakembereinkkel továbbra is azon dolgozunk, hogy a közép- és kelet-európai régió 7 országában jelenlévő Colonnade Biztosító innovatív megoldásairól, ügyfélközpontú kiszolgálásáról legyen ismert” – mondta el kinevezése kapcsán dr. Kéringer Csaba, a Colonnade Biztosító magyar fióktelepének új vezetője.