Új vezető a Colonnade Biztosító Vállalati Igazgatóságának élén

A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének vállalati biztosításokkal foglalkozó területe átalakul, melynek vezetését Faraga Gábor, korábbi alkusz igazgató veszi át. A továbbiakban Faraga Gábor a Vállalati Igazgatóság igazgatójaként vezeti a vállalati biztosítás kockázatvállalói- és termékfejlesztő, valamint az alkuszi értékesítést támogató területeken dolgozó csapatokat. Ezzel az átalakítással a szakmai és az alkuszi kapcsolattartásáért felelős területek közötti szinergia tovább erősödik a biztosítónál a jövőben.

2023. 10. 17.

Faraga Gábor 2016-ban csatlakozott a Colonnade Biztosítóhoz, mint alkusz igazgató. A szakember széles körű iparági tapasztalattal rendelkezik, 2006-ban kezdte pályafutását a biztosítási szektorban, először az Allianz vállalati divíziójának tagjaként, majd később az értékesítési területen töltött be vezetői pozíciókat, elsőként a kiemelt alkusz osztály, majd a kiemelt ipari értékesítési osztály irányítása volt a feladata. A Colonnade-hez való csatlakozását követően felépítette a biztosítótársaság alkuszi értékesítési csapatát, ezzel párhuzamosan a szervezet belső folyamatainak átalakításában is kiemelt szerepet töltött be. Emellett számos partnerközpontú, alkusztámogató megoldást vezetett be a vállalatnál, melyeket az alkusz szakma is elismert több alkalommal: 2022-ben megkapta a FBAMSZ Biztosítási Nagydíj Bronz fokozatát.


Faraga Gábor a kinevezés kapcsán elmondta: "Az elmúlt évek üzleti sikereit a szakmai tudás, a rugalmasság, a közvetítő partnereink és ügyfeleink igényeinek ismerete tette lehetővé. Ezen előnyeinket megtartva, a változó környezethez, valamint piaci kihívásokhoz alkalmazkodva fejlesztjük most tovább a vállalati biztosítási területért felelős csapatunkat, alakítjuk át munkafolyamatainkat, annak érdekében, hogy a megváltozott igényeknek a jövőben is meg tudjunk felelni. Szerződéskötési folyamatainkat egyszerűsítjük, több új terméket tervezünk bevezetni, miközben egy jelentős régiós tudástranszfert alakítunk ki a Colonnade-nél.”


„Faraga Gábor személyében egy olyan elkötelezett szakember kerül a Colonnade vállalati igazgatóságának élére, aki egyaránt tudja támogatni a kockázatvállalási és az értékesítési területeket, új lendületet adva vállalati üzletágunk számára, ezáltal továbbra is magas színvonalon, a piaci igényekhez illeszkedve tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.” - tette hozzá dr. Kéringer Csaba, a Colonnade Biztosító fióktelep-vezetője.