Az egyéni és a vállalati utazási szokások a vírushelyzettől függetlenül is folyamatosan változnak, amik az utasbiztosításokkal kapcsolatos igényekre is hatással vannak. A Colonnade Biztosító az utóbbi időben különös figyelmet fordított arra, hogy a vállalatok számára is még innovatívabb, még modernebb megoldásokat kínálhasson.

Ennek eredményeként 3 vállalati utasbiztosítási termékünk is megújult:


2021. 08. 12.

Újdonságokkal bővültek vállalati utasbiztosításaink

1. Helló, zöld utazók! – Új, Eco-friendly BTA csoportos keretnapos üzleti utasbiztosítás

Napjainkban egyre gyorsabban nő azon tudatos utazók száma, akik a repülőgép helyett a környezetkímélőbb utazási eszközöket választják, amennyiben erre lehetőségük van. 

A már jól ismert standard keretnapos utasbiztosításunk legújabb, zöld verziójának sajátossága, hogy a repülővel történő utazáshoz kapcsolódó fedezetek kikerültek belőle (pl. járatkésés, poggyászkésés…stb.), de minden egyéb szolgáltatás változatlan limitekkel áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik munkájukból adódóan jellemzően csak a környező országokba utaznak, és a repülőgép helyett a gépjárművel, vagy vonattal történő utazást preferálják, ezáltal csökkentve ökológiai lábnyomukat, hiszen köztudottan a légiközlekedés bír az egyik legnagyobb környezetkárosító hatással, a kerozin kibocsátásból adódóan.

BTA Eco-friendly biztosításunkat tehát változatlanul magas limitekkel, de kedvezőbb biztosítási díjjal kínáljuk részükre.

TÁJÉKOZTATÓ DOKUMENTUM

SZOLGÁLTATÁSI ÉS DÍJTÁBLÁZAT

2. Csoportos keretnapok, mostantól akár korlátlanul is!

A már meglévő BTA Csoportos keretnapos üzleti utasbiztosításunk egy olyan verzióját alakítottuk ki, amelyben a vállalat az éves utasnap felhasználása alapján, fix díjon vásárolhatja meg az általa megadott sávba tartozó utasnap mennyiségét, amely korlátlan számú utazást biztosít a munkavállalók részére, így nem kell azon aggódniuk, hogy év közben elfogynak az utasnapjaik, és nem lesznek biztosítva dolgozóik a külföldi utak során.

Az év végi elszámolásos rendszer segítségével pedig csak abban az esetben szükséges az éves díjon felül plusz összeget fizetnie az ügyfélnek, ha a tényleges éves felhasználás a cég által megbecsült sávba tartozó maximális utasnap mennyiségi határt +15%-kal meghaladja.

SZOLGÁLTATÁSI ÉS DÍJTÁBLÁZAT

3. Újabb módozattal bővült a TRUCK utasbiztosítás fuvarozók részére

Vállalati termékeink fejlesztéséből a fuvarozók részére összeállított TRUCK utasbiztosításunk sem maradt ki. Figyelembe vettük ügyfeleink és a piac visszajelzéseit, és az újabb igényekhez igazodva a korábbi 2 verzió helyett már 3 csomaggal állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Az újragondolt termékben a verziókhoz tartozó szolgáltatások limitösszegeit módosítottuk, ezáltal minden vállalat megtalálhatja a pénzügyi kereteinek és utazási szokásainak legmegfelelőbb változatot.

SZOLGÁLTATÁSI ÉS DÍJTÁBLÁZAT


Posted on 05/08/2021 by Colonnade