Mi az az TruckGAP biztosítás?

TruckGAP fedezetként vontatókra elérhető bármelyik GAP biztosításunk a gépjármű finanszírozásától függően és az ügyféligényekhez alkalmazkodva. A TruckGAP megköthető új és használt gépjárművekre, áruszállító gépjárművekre, az N2 és N3 kategóriákra.

Miért ajánljuk?

Magas szintű biztosítási védelem kiegészítésekkel

Gépjárműve értékcsökkenését a TruckGAP biztosítással tudhatja biztonságban. A gépjármű vételárát, vagy akár a finanszírozónál fennálló tartozását is biztosíthatja Truck GAP termékünkkel, amelyek kiegészíthetőek a casco önrész fedezettel is.

Választható futamidő és díjfizetési gyakoriság

Válassza az Ön számára legideálisabb futamidőt és díjfizetési  gyakoriságot, éljen az elektronikus kommunikáció lehetőségével.

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán forduljon közvetlenül a kollégáinkhoz. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Gondoskodjon gépjárművének a teljeskörű védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a gap@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 30 820 6327-es telefonszámon!

Kiknek ajánljuk biztosításunkat?

TruckGAP termékünket casco biztosítással rendelkező 3,5 tonna és 40 tonna közötti tehergépjármű (N2, vagy N3 kategória) üzembentartói és/vagy tulajdonosai számára ajánljuk.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade TruckGAP biztosítás mellett?

Tapasztalt kockázatvállalás

Jelentős portfólióval rendelkezünk a szegmensben, amely alapján a biztosítási termékeinket fejlesztettük és folyamatosan alakítjuk a piaci igényeknek megfelelően.

Pénzügyi védelem

Gépjárművének teljes körű pénzügyi védelmet nyújtunk, arra az esetre, amikor a casco már nem segít. Az opcionálisan választható casco önrész visszatérítéssel elérheti a 100%-os védelmet.

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Gyors ajánlatadás

Felépítésünk, rendszereink alkalmasak a rugalmas és gyors egyedi ajánlatadásra, akár azonnal tudunk kötvényt kiállítani.


Gyakori kérdések

A GAP biztosítás egy casco mellé köthető kiegészítő biztosítás, pénzügyi védelem a gépjármű teljes megsemmisülése esetére, amikor a casco már nem segít: 

 • EuroGAP biztosítás: a gépjármű kárkori piaci értéke és az eredeti vételára közötti különbözetet téríti. Kiegészíthető casco önrész fedezettel.
 • FIT GAP biztosítás: első évben a casco önrészt fedezi, második évtől a gépjármű kárkori piaci értéke és az eredeti vételára közötti különbözetet téríti casco önrész fedezettel együtt.
 • FreeGAP biztosítás: casco biztosítás nélkül megtéríti a biztosított érték 50%-át, de maximum 1.000.000.-Ft-ot.
 • LeaseGAP biztosítás: a gépjármű kárkori piaci értéke és a finanszírozónál fennálló tartozása közötti különbözetet téríti a casco önrésszel együtt.
 • ExcessGAP biztosítás: a casco önrészt téríti meg.
 • Truck GAP biztosítás: bármelyik GAP fedezet elérhető vontatók számára.


Amennyiben gépjárművét 120 napon belül vásárolta és az nem idősebb 6 évesnél, az alábbi lehetőségek közül választhat:

 • Készpénzes vagy pénzügyi lízinges vásárlás esetén az EuroGAP biztosítás nyújt pénzügyi védelmet Önnek a gépjárműve eredeti vételáráig.
 • Készpénzes vagy pénzügyi lízinges vásárlás esetén a FIT GAP fedezetet nyújt az első évben a casco önrészre, a második évtől pedig az egykori eredeti vételárig.
 • Tartós bérleti konstrukció esetén a LeaseGAP biztosításunkkal tudja biztonságban az autóját a finanszírozónál a kár időpontjában fennálló tartozás erejéig.
 • Lehetőség van kizárólag a casco biztosító önrészét is fedezetbe vonni. Ezt az ExcessGAP biztosításunkkal teheti meg. Fontos, hogy csak a gépjármű teljes megsemmisülése esetén lép életbe a szolgáltatás, tehát résztörésre nem vonatkozik.
 • Vontató is biztosítható 40 tonnáig a TruckGAP biztosítással.

Amennyiben gépjárművét 120 napon belül vásárolta és az nem idősebb 8 évnél, az alábbi lehetőséget biztosítjuk: 

 • Készpénzes vagy pénzügyi lízinges vásárlás esetén a FreeGAP biztosítás nyújt pénzügyi védelmet Önnek 1.000.000 Ft erejéig. 

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen minket a gap@colonnade.hu vagy a 06 30 820 6327-es telefonszámon.

Bármelyik – Magyarországon bejegyezett – biztosító társaságnál megköthető a casco biztosítás, amelyik termékpalettáján szerepel casco fedezet. Fontos, hogy casco biztosítása teljes körű legyen (tehát nyújtson fedezetet totálkárra és lopáskárra is).

A GAP biztosítások nem átruházhatóak az új tulajdonosra. A gépjármű adásvétele esetén a befizetett biztosítási díj időarányos részét visszautaljuk a szerződőnek, az adásvételi szerződés alapján.

GAP biztosításainkat kiterjedt hálózattal rendelkező szerződéses partnereink értékesítik, amelyek között megtalálhatóak biztosítási alkuszok, új és használtautó kereskedések, flottakezelő, valamint lízing cégek is.

Gépjárműve vásárlásakor kérjen közvetítőjétől vagy a gépjármű értékesítőjétől bővebb tájékoztatást a termékről.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen minket a gap@colonnade.hu e-mail címen vagy a +36 30 820 6327-es telefonszámon.

Kapcsolódó dokumentumok:

GAP Biztosítás Általános Feltételei

érvényes 2023. augusztus 1. után kötött szerződésekre HU-GAP-ALL-X-0823
Letöltés

Colonnade TruckGap Biztosítás IPID és Különös Feltételek

érvényes 2021. október 1. után kötött szerződésekre HU-TG-KF-L-1021
Letöltés

Hasonló termékek

A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető a casco mellé köthető LeaseGAP biztosítás, amely a gépjármű finanszírozónál nyilvántartott kárkori fennálló tartozása és a kárkori piaci  érteke közötti különbözetet fedezi totálkár, illetve elemi kár, lopáskár, elrabláskár esetén, a casco önrész visszatérítésével kiegészítve.
A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető a casco biztosítás mellé köthető ExcessGAP biztosítás, amely a casco önrészesedést téríti meg Totálkár, illetve elemi kár, lopáskár, elrabláskár esetén.
A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető a casco biztosítás mellé köthető EuroGAP biztosítás, amely a gépjármű eredeti vételára és a kárkori piaci értéke (EuroTAX érték) közötti különbséget fedezi totálkár, illetve elemi kár, lopáskár, elrabláskár esetén.
A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető a FIT GAP biztosítás, ami olyan a casco biztosítás mellé köthető vételár biztosítás, ahol az első évben a casco tartalmaz vételár fedezet, tehát első évben számlaértéket térít a casco önrész levonása mellett.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.