Az egész világon egyre inkább fontossá válik a fenntarthatóság és a papírmentes irodai környezet megteremtése és ebben a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe is elkötelezett.

Az elektronikus dokumentumküldő szolgáltatás lehetőséget biztosít Önnek, hogy az üzleti dokumentumait (kötvény, számla és levelezés) elektronikus formában kezelje, ami nemcsak egyszerűsíti a tárolást és a Biztosítóval történő kommunikációt, de hozzájárul környezetünk védelméhez is.

Egyszerűség

A Biztosító által megküldött dokumentumok e-mail fiókjába érkeznek, melyet bármeddig tárolhat és bárhonnan könnyen visszakeresheti.

Biztonság és adatvédelem

Levelei nem kevererdnek el, tartalmához csak Ön és az Ön által meghatározott személyek férhetnek hozzá.

Gördülékeny kommunikáció

Nincs szükség postára vagy más közvetítőre, így gyorsabban és hatékonyabban tud kommunikálni a Biztosítóval. Levelünkre gyorsan és kényelmesen válaszolhat a világ bármely pontjáról.

Tudomásul veszem, hogy jelen adataim megadását követően a Biztosító elektronikus úton (e-mail formájában) fog velem kapcsolatot tartani.

Kijelentem és elismerem, hogy a személyes adataimat megadtam a Biztosítónak, hozzájárulok a személyes adataim gyűjtéséhez és kezeléséhez (ideértve azok feldolgozását és külföldre történő továbbítását is) a biztosítási feltételek részét képező Adatvédelmi Szabályzatban leírtaknak megfelelően. Amennyiben más személyek személyes adatait adtam meg (vagy fogom megadni) a Biztosítónak, kijelentem, hogy az érintett személyeket tájékoztattam az adatvédelmi szabályzat tartalmáról, illetve ezen rendelkezéseknek megfelelően fel vagyok hatalmazva az érintett személyek személyes adatainak továbbítására a Biztosító részére. A Biztosító adatvédelmi szabályzata közvetlenül itt elérhető: https://www.colonnade.hu/adatvedelem

Hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. postai úton, e-mailben, telefonon (ideértve az automatikus hívóberendezések általi hívásokat is) SMS-ben vagy egyéb elektronikus úton (mint például azonnali üzenetküldő alkalmazások, internetes telefonhívások vagy olyan személyes üzenetek, amelyek közösségi médián vagy más, személyre szabott fiókokkal ellátott platformokon keresztül érkeznek) a termékeiről és szolgáltatásairól szóló ajánlatokat, hirdetési anyagokat vagy más, a Biztosító újdonságairól, tevékenységéről szóló információkat küldjön számomra. Továbbá hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. személyes adataimat közvetlen marketing célokra az Adatvédelmi Szabályzatában foglaltaknak megfelelően feldolgozza. Hozzájárulását az info@colonnade.hu címre küldött emailben bármikor visszavonhatja.

Tudta?

Minden elő nem állított 1 tonna papír akár 25 fát és több tízezer liter vizet kímél meg, valamint ezéltal a papírgyártás során éves szinten keletkező szén-dioxid-kibocsátás is jelentősen csökken.