Számos sérülést egy nap alatt ellátnak sebészeten, majd a gyógyulás otthon történik. Gipsszel vagy anélkül, a lábadozás gyakran hetekig tart. A Baleseti lábadozási biztosítással az első otthon töltött naptól a 30. napig  pénzügyi segítséget nyújtunk, hogy Ön a gyógyulásra koncentrálhasson.

Biztosításunk Önnek szól, ha nem szeretné, hogy a női vagy férfi rosszindulatú daganatos megbetegedésen túl az anyagiak is váratlan terhet jelentsenek.

Az Aranyfokozatú balesetbiztosítás a legnépszerűbb szolgáltatásunk, amely széles körű fedezetet nyújt kisebb vagy nagyobb balesetekre egyaránt.

Baleset vagy újonnan kialakuló betegség következtében nyújt segítséget Önnek és családjának a kórházi tartózkodás alatt és azt követően.

A női daganatos megbetegedések veszélyét egészséges életmóddal és rendszeres szűrővizsgálatokkal csökkenthetjük. Emellett azonban érdemes felkészülni egy esetleges megbetegedés esetén felmerülő költségekre is. Így ha a jövőben egészsége veszélybe kerülne, akkor Önnek csak a gyógyulásra kell koncentrálnia, az anyagiakat az Orchidea biztosítja.