Expatriate Care biztosításunk olyan cégek munkavállalói számára kínál biztosítási védelmet, akik megbízásuk értelmében életvitelszerűen külföldre költöztek, azaz legalább 1 éves kiküldetésben vesznek részt. Magyarországról külföldre költöző, úgynevezett expatok, és külföldről Magyarországra költöző, úgynevezett inpatok részére egyaránt igénybe vehető. Sőt, nemcsak a munkavállalók, hanem a családtagjaik, így a házastársak, élettársak és a gyermekek is biztosíthatók.

Miért ajánljuk?

Gyors és rugalmas ügyintézés

Az ajánlatkérés során közvetlenül a kockázatvállalóinktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Az Expat termékünk kárbejelentése és valamennyi ügyintézése online felületünkön és mobilapplikáción keresztül történik.

COVID-19 fedezet

A biztosítás fedezetet nyújt a koronavírus fertőzésből adódó káreseményekre is.

Széleskörű szolgáltatások

Kiegészítő fedezetek igényelhetőek az alapcsomag mellé.

Gondoskodjon a tartós kiküldetésben résztvevő munkavállalói biztosítási védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a következő e-mail címen keresztül: expat@colonnade.hu

Kiknek ajánljuk?

Olyan cégek részére, amelyek alkalmazottjai (és azok hozzátartozói) hosszú távon, akár több éven keresztül is külföldön tartózkodnak. Az ő részükre nyújtunk maximális biztonságot a magas orvosi költségeket illetően. A termék limitjei opcionális szolgáltatásokkal is bővíthetők. A világszerte érvényes fedezettel bíró termékünk már 3 fő bevonásával megköthető.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak az Expatriate Care – Tartós kiküldöttek egészségbiztosítása mellett?

A Colonnade Expatriate Care biztosítása olyan cégek munkavállalói számára kínál biztosítási védelmet, akik megbízásuk értelmében életvitelszerűen külföldre költöztek, azaz legalább 1 éves kiküldetésben vesznek részt. Magyarországról külföldre költöző, úgynevezett expatok, és külföldről Magyarországra költöző, úgynevezett inpatok részére egyaránt igénybe vehető. Sőt, nemcsak a munkavállalók, hanem a családtagjaik, így a házastársak, élettársak és a gyermekek is biztosíthatók.
Professzionális segítségnyújtás

A magas színvonalú szolgáltatások hátterében saját, 24 órában elérhető asszisztenciaszolgálatunk, és a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Henner GMC áll.

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Gyors és egyszerű ügyintézés

A személyes adatok módosítása, illetve a kárbejelentés online felületen és mobilapplikáción keresztül is könnyedén elvégezhető.

Szerződött egészségügyi intézmények

Világméretű a szerződött egészségügyi intézmények hálózata, de bármely más ellátóintézmény szolgáltatásai is igénybe vehetők.

Közvetlen számlázás

Az ellátás költségeit a biztosító közvetlenül rendezi az ellátó intézménnyel.

Előzmény betegségekre is kiterjed

A biztosítási fedezet kiterjed az előzmény betegségekre is.

Egészségügyi kérdőív

5 fő biztosított felett már nem szükséges az egészségügyi kérdőív kitöltése.

Biztosítási szerződés külföldi devizanemben

A díjfizetés teljesítésére nem csak HUF-ban biztosítunk lehetőséget, hanem külföldi devizában is, így megoldható EUR vagy USD bizonylat kiállítása is.

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Igen, két területi hatállyal választható termékünk: 

  1. Világra szóló fedezet (USA és Kanada kizárásával) 
  2. Világra szóló fedezet (beleértve az USA-t és Kanadát).

Igen, nem szerződött egészségügyi intézményekben történő ellátásra is kiterjed a biztosítási fedezet, de ilyen esetben utólagosan kerül megtérítésre a kezelés költsége.

Igen, a biztosítási fedezet teljes körűen kiterjeszthető a házastársra/élettársa és a gyermek(ek)re.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Expatriate Care Insurance

Terms and Conditions Customer Information 001-2023
Letöltés

Colonnade Expatriate Care Insurance

Szolgáltatási Táblázat 001-2023
Letöltés

Colonnade Expatriate Care Insurance

Benefit Table 001-2023
Letöltés

Hasonló termékek

Hivatásos sofőrök részére kialakított utasbiztosítási bérlet. Egy olyan rendszám alapú biztosítási termék, amely 3 különböző fedezeti összetételt kínál az úton lévő sofőrök és a kísérő sofőrök részére. 

A Colonnade World Business utazási baleset-és betegségbiztosítási terméke egy olyan exkluzív, névre szóló utasbiztosítási bérlet, amely 3 választható verzióban érhető el az üzleti, illetve a magán céllal külföldre utazó üzletemberek számára. 

A csoportos keretnapos utasbiztosítási termékünk korlátlan utasnapos verzióját azon cégek számára dolgoztuk ki, akik felmérve az éves utasnap felhasználásukat, fix díjon vásárolnak egy adott sávba tartozó utasnap mennyiségét, mindezzel pedig korlátlan számú utazást biztosítanak a munkavállalóik részére.

A BTA ECO friendly csoportos keretnapos utasbiztosítási termékünk azon cégek alkalmazottjai számára nyújt fedezetet, akik munkájukból adódóan jellemzően csak a környező országokba utaznak, és a repülőgép helyett a gépjárművel, vagy vonattal történő utazást preferálják, ezáltal csökkentve ökológiai lábnyomukat. 

A csoportos keretnapos utasbiztosítási termékünk több verzióját azon vállalatok, jogi személyek számára dolgoztuk ki, amelyek biztonságban szeretnék tudni az üzleti céllal külföldre utazó kollégákat. 

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.