A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Működésünk és stabil pénzügyi hátterünk lehetővé teszi, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat. 

Kiterjesztések kérhetők

A vagyonbiztosítási fedezet a piacon egyedülálló, nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető.

Gondoskodjon vállalkozásának védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen! 

Kiknek ajánljuk?

Minden vállalkozás számára.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Terrorizmus vagyon- és üzemszünet biztosítás mellett?

Önállóan is köthető fedezet

Lehetőség van kizárólag a terrorizmus fedezetre önállóan biztosítást kötni.

Speciális kiegészítő záradékok

Az ALL RISK vagyonbiztosításhoz olyan speciális kiegészítő záradékok kapcsolhatóak, amely az adott vállalkozás tevékenységéből adódóan indokoltak lehetnek. 

Magas vállalási kapacitás

Magas helyi kapacitásaink lehetővé teszik, hogy önállóan is vállalni tudjunk nagyobb biztosítási összegű üzelteket, mindezt gyorsan, helyi döntéssel. 

Gyors ajánlatadás

Felépítésünk, rendszereink alkalmasak a rugalmas és gyors egyedi ajánlatadásra, akár napon belül tudunk kötvényt kiállítani. 

Biztosítási szerződés külföldi devizanemben

EUR vagy USD devizanemű szerződés is lehetséges, a díjfizetés is történhet külföldi devizában.

A terrorizmus egy valós kockázat világszerte. A terroristák ma már nemcsak olyan helyeken intéznek támadásokat, ahol az ellenség katonai fölényben van, hanem annak hátországában is.  

Magyarország NATO tagállam és e miatt a potenciális veszély nálunk is fennáll.

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Igen, lehetséges önállóan terror vagyonbiztosítási fedezet megkötése, akár üzemszüneti károkra vonatkozó fedezet kiegészítéssel.

Olyan vállalkozásoknak, ahol a kockázat magasabb lehet például a szervezeti háttérből, illetve az épület lokációjából adódóan.

Ha terrorizmus káresemény következik be a kockázatviselési hely közelében az nagy valószínűséggel ki fog meríteni minden, a valós biztosítási összegtől kisebb limitet, így érdemes a teljes biztosítási összeget bebiztosítani.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Terrorizmus vagyonbiztosítás

IPID és Biztosítási feltételek T3&T3A-003-2017
Letöltés

Colonnade Terrorism insurance

Terms & Conditions T3&T3A-003-2017_eng
Letöltés

Hasonló termékek

Gépek, berendezések külső vagy belső törése esetén, illetve az ezek által okozott veszteségek kapcsán felmerülő költségekre nyújt biztosítási fedezetet a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető All Risk géptörés & Géptörés üzemszünetbiztosítás, mely All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető.

A fix vagy mobil elektronikus berendezések dologi káraira és az adathordozók kapcsán felmerülő károkra kiterjeszthető, All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető biztosítás. 

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.