Gépek, berendezések külső vagy belső törése esetén, illetve az ezek által okozott veszteségek kapcsán felmerülő költségekre nyújt biztosítási fedezetet a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető All Risk géptörés & Géptörés üzemszünetbiztosítás, mely All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés. 

Egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Társaságunk működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat. 

Kiterjesztések kérhetők

A vagyonbiztosítási fedezet a piacon egyedülálló, nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető. 

Gondoskodjon vállalkozásának a védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen!

Kiknek ajánljuk?

Gyártó cégek és épületgépészetben érdekelt cégek számára kiemelten ajánljuk!

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade All Risk vagyonbiztosítás mellett?

ALL RISK vagyonbiztosítási fedezet

Az általunk kínált vagyonbiztosítás ALL RISK (összkockázat) típusú, vagyis minden veszélynemre kiterjed. 

Speciális kiegészítő záradékok

Az ALL RISK vagyonbiztosításhoz olyan speciális kiegészítő záradékok kapcsolhatóak, amely az adott vállalkozás tevékenységéből adódóan indokoltak lehetnek.

Magas vállalási kapacitás

Magas helyi kapacitásaink lehetővé teszik, hogy önállóan is vállalni tudjunk nagyobb biztosítási összegű üzelteket, mindezt gyorsan, helyi döntéssel.

Gyors ajánlatadás

Felépítésünk, rendszereink alkalmasak a rugalmas és gyors egyedi ajánlatadásra, akár napon belül tudunk kötvényt kiállítani. 

Biztosítási szerződés külföldi devizanemben

EUR vagy USD devizanemű szerződés is lehetséges, a díjfizetés is történhet külföldi devizában.

A vállalkozások működésük során különféle gépek, és berendezések által folytatnak termelést/gyártást, melyeknek a sérülése vagy kiesése komoly elakadást is jelenthet. Egy gépnek a külső vagy belső töréskára jelentős anyagi terhet róhat a cégekre, nem csak a berendezésben keletkezett károk, hanem a leállás/pótlás miatt felmerülő üzemszüneti veszteségek költsége is magasra emelkedhet. Gyártó tevékenységet folytató vállalkozásoknak különösen fontos, hogy a vagyonbiztosítási fedezetet géptörés biztosítással egészítsék ki. Azonban nem csak gyártó gépek szenvedhetnek töréskárt, hanem az épületgépészetben bekövetkező géptörés károk is fennakadást okozhatnak egy iroda működésében, így a legszélesebb biztosítási fedezet eléréséhez javasolt a kiegészítés megkötése. 

Gondoskodjon vállalkozásának a teljeskörű védelméről, kérjen biztosítási ajánlatot kollégáinktól! 

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Nem, a géptörés-üzemszünet egy külön fedezeti kör, így érdemes megkötni a géptörés fedezet mellé.

A gépek külső vagy belső törése esetén nyújt biztosítási fedezetet a termék.

Gyártó cégeknek különösen fontos fedezet, de egy épületgépészetben bekövetkező géptörés bármely más területen okozhat károkat és annak következtében üzemi leállást.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Vagyonbiztosítás

IPID és Biztosítási feltételek 003-2017
Letöltés

Colonnade Atlasz Gép- és üzemszüneti biztosítás

IPID és Biztosítási feltételek GTUSZ-002-2017
Letöltés

Hasonló termékek

Az All Risk vagyon- és üzemszünetbiztosítás az egyik legfontosabb biztosítási védelem a vállalkozások számára, hiszen fedezetet nyújt a vagyontárgyakban (épületek, gépek, berendezések, készletek, egyéb céges tulajdonok) keletkezett károkra és az annak kapcsán felmerülő üzemszüneti veszteségekre.

A fix vagy mobil elektronikus berendezések dologi káraira és az adathordozók kapcsán felmerülő károkra kiterjeszthető, All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető biztosítás. 

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.