Az All Risk vagyon- és üzemszünetbiztosítás az egyik legfontosabb biztosítási védelem a vállalkozások számára, hiszen fedezetet nyújt a vagyontárgyakban (épületek, gépek, berendezések, készletek, egyéb céges tulajdonok) keletkezett károkra és az annak kapcsán felmerülő üzemszüneti veszteségekre.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Egyedülállóan magas vállalási kapacitás

A Colonnade Biztosító működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat.

Kiterjesztések kérhetők

A vagyonbiztosítási fedezet a piacon egyedülálló, nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető.

Gondoskodjon vállalkozásának védelméről!

 Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen! 

Kiknek ajánljuk?

Minden vagyontárggyal (ingatlan és ingó) rendelkező vállalkozás számára.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade All Risk vagyonbiztosítás mellett?

ALL RISK vagyonbiztosítási fedezet

Az általunk kínált vagyonbiztosítás ALL RISK (összkockázat) típusú, vagyis minden veszélynemre kiterjed. 

Speciális kiegészítő záradékok

Az ALL RISK vagyonbiztosításhoz olyan speciális kiegészítő záradékok kapcsolhatóak, amely az adott vállalkozás tevékenységéből adódóan indokoltak lehetnek. 

Magas vállalási kapacitás

Magas helyi kapacitásaink lehetővé teszik, hogy önállóan is vállalni tudjunk nagyobb biztosítási összegű üzleteket, mindezt gyorsan, helyi döntéssel. 

Gyors ajánlatadás

Felépítésünk, rendszereink alkalmasak a rugalmas és gyors egyedi ajánlatadásra, akár napon belül tudunk kötvényt kiállítani.

Biztosítási szerződés külföldi devizanemben

EUR vagy USD devizanemű szerződés is lehetséges, a díjfizetés is történhet külföldi devizában.

Egy vállalkozás működőképességét döntően befolyásolhatja a vagyontárgyaiban bekövetkező kár, mely helyreállítása, a megsérült, megsemmisült vagyontárgy pótlása olyan anyagi terhet jelenthet, amit önmaga nem tud kigazdálkodni, így veszélybe kerül a fennmaradása. Ezt a kockázatot hivatott kezelni a vagyon- és üzemszünet biztosítás 

Sajnos a klímaváltozáshoz köthető időjárási szélsőségek, az egyre gyakoribb viharok, árvizek, felhőszakadások miatt is elengedhetetlen a cégek számára vagyonuk biztosítási védelme. Térségünket is érintik a földrengéskárok, melyeknek hazánkban is lehet érezhető hatása! 

A vagyonbiztosítási fedezet védelmet nyújt a kockázatviselés helyén lévő biztosított vagyontárgyak véletlen, váratlan fizikai károsodása esetén. 

Egy káresemény bekövetkezésekor sokszor nem is a vagyontárgyban keletkezett kár a legnagyobb veszteség a cégek számára, hanem a károsodás következményeként fellépő bevétel kiesés. A vagyon üzemszünet biztosítás megtéríti a vagyonbiztosítás által fedezett események következtében fellépő árbevétel csökkenés és megnövekedett üzemi költségek által okozott veszteségeket. 

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

A vagyonbiztosítási díjakat minden esetben egyedileg bíráljuk el, melyhez szükségünk van a kockázati információkra.

Az ALL Risk típusú vagyonbiztosítás egy széleskörű fedezet, ugyanis minden veszélynemre kiterjed, szemben a másik, a biztosítási piacon elterjedt „megnevezett veszélynemekre” kiterjedő vagyonbiztosítási fedezettel.  

Ha vagyonbiztosítási esemény történik, az nemcsak az adott vagyontárgyban okozhat kárt, hanem az üzemi működésre is hatással lehet, amely jelentős veszteséget okozhat egy vállalkozás működésében.

Kapcsolódó dokumentumok:

Atlasz "ALL RISKS" Kárbiztosítás

Biztosítási Feltételek és Ügyféltájékoztató ARK 001-2023
Letöltés

Hasonló termékek

A fix vagy mobil elektronikus berendezések dologi káraira és az adathordozók kapcsán felmerülő károkra kiterjeszthető, All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető biztosítás. 

Gépek, berendezések külső vagy belső törése esetén, illetve az ezek által okozott veszteségek kapcsán felmerülő költségekre nyújt biztosítási fedezetet a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető All Risk géptörés & Géptörés üzemszünetbiztosítás, mely All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető.

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.