A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető az általunk fejlesztett egyik legkomplexebb egyedi hotelbiztosítás a piacon, amely a szálláshely szolgáltatástevékenységgel kapcsolatos biztosítási igényeket mind a vagyonra, mind pedig a tevékenységre vonatkozóan széleskörűen lefedi.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

Egyedülállóan magas vállalási kapacitás

A Colonnade Biztosító működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszi, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással vállaljuk a kockázatokat.

Nemzetközileg elfogadott kiterjesztések

A vagyon- és felelősségbiztosítási alapfedezet nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővített. 

Gondoskodjon vállalkozásának védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a következő e-mail címen keresztül: vagyon@colonnade.hu

Kiknek ajánljuk?

Szálláshely szolgáltatók számára.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Hotelek komplex biztosítása mellett?

All Risk vagyonbiztosítási fedezet és kiegészített felelősségbiztosítás

A termék része a nemzetközileg használt biztosítási záradékokkal bővített  All Risk (összkockázat) típusú vagyonbiztosítási fedezet, illetve a tevékenységhez szorosan kapcsolódó kiegészítéseket tartalmazó felelősségbiztosítás.

Tapasztalt kockázatvállalás

Jelentős portfólióval rendelkezünk a szegmensben, kockázatvállalóink a piac elismert szakemberei.

Magas vállalási kapacitás

Magas helyi kapacitásaink lehetővé teszik, hogy önállóan is vállalni tudjunk nagyobb biztosítási összegű üzleteket. Mindezt gyorsan, helyi döntési jogkörrel. 

Gyors ajánlatadás

Felépítésünk, rendszereink alkalmasak a rugalmas és gyors egyedi ajánlatadásra, akár 1 munkanapon belül tudunk kötvényt kiállítani. 

Biztosítási szerződés külföldi devizanemben

EUR vagy USD devizanemű szerződés is lehetséges, a díjfizetés is történhet külföldi devizában.

Meghatározott vagyon és felelősségbiztosítási limitek

A doboztermékként jellemezhető fedezetben a vagyonbiztosítás esetében biztosítási összeg, felelősségbiztosításnál pedig forgalom alapján változhatnak az elérhető limitösszegek. 

A szálláshelyszolgáltatás során különösen fontos, hogy a tevékenységhez kapcsolódó egyedi vagyon-és felelősségbiztosítási igényeket egy biztosítási termék lefedje. 

Hosszas termékfejlesztés eredményeként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy olyan terméket alakítsunk ki, amely nemzetközileg használt záradékokkal széleskörűen kielégítheti a biztosítási igényeket. 

A termék meghatározott vagyon- és felelősségbiztosítási limiteket és szublimiteket tartalmaz. 

Kérjen tőlünk ajánlatot, hogy jobban megismerhesse a termékünket!

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Biztosításunk All Risk vagyon-, illetve felelősségbiztosítási fedezeteket tartalmaz.

Nem, ezt a termékünket úgy fejlesztettük, hogy széles körű biztosítási megoldást nyújthasson a szállásadók részére.

Az ajánlatunkban több limitopció közül is lehet választani, így a biztosítási összeg az egyedi igények szerint meghatározható.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Hotelekre köthető vagyon- és felelősségbiztosítás

Termékismertető
Letöltés

Hasonló termékek

A fix vagy mobil elektronikus berendezések dologi káraira és az adathordozók kapcsán felmerülő károkra kiterjeszthető, All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető biztosítás. 

Gépek, berendezések külső vagy belső törése esetén, illetve az ezek által okozott veszteségek kapcsán felmerülő költségekre nyújt biztosítási fedezetet a Colonnade Biztosító kínálatában is elérhető All Risk géptörés & Géptörés üzemszünetbiztosítás, mely All Risk Vagyonbiztosítás mellé köthető.

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.