Biztosítsd be a gondtalan nyaralásod ATLASZ Direct utasbiztosítással és legyen tiéd a több, mint 1 millió forint összértékű ajándékok egyike!


Nyereményeink


  • Főnyereményünk 1 db 500.000 Ft értékű utazási utalvány.

  • 5 szerencsés nyertes Instax Mini 12 kamerát kap ajándékba.

  • További 5 nyertes egy-egy American Tourister kabin bőrönd boldog tulajdonosa lesz.

  • 10 nyertesünk egy-egy repjegy utalvánnyal gazdagodhat.

Sok szerencsét és jó utat kívánunk!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Regisztrálj a nyereményjátékra weboldalunkon

A regisztrációt követően bekerülsz a játékba, így esélyed lesz megnyerni a fantasztikus nyereményeink egyikét.

Kösd meg ATLASZ Direct utasbiztosításod

Ezzel gondoskodsz az utazásod biztonságáról, és jogosulttá válhatsz a nyereményjátékban való részvételre.

Megkötöm

Várj a sorsolásra

A nyerteseket a játék végén véletlenszerűen, gépi sorsolással választjuk ki.

A nyereményjáték 2024. július 05. és október 31. között kerül lebonyolításra. Sorsolás időpontja: 2024. november 11.

Regisztrációs űrlap

Részt kívánok venni a Colonnade Biztosító által meghirdetett nyereményjátékban. Kijelentem, hogy a Nyereményjáték szabályzatot elolvastam és annak feltételeit elfogadom.

Kijelentem és elismerem, hogy a személyes adataimat megadtam a Biztosítónak, hozzájárulok a személyes adataim gyűjtéséhez és kezeléséhez a biztosítási feltételek részét képező Adatvédelmi Szabályzatban leírtaknak megfelelően. Amennyiben más személyek személyes adatait adtam meg (vagy fogom megadni) a Biztosítónak, kijelentem, hogy az érintett személyeket tájékoztattam az adatvédelmi szabályzat tartalmáról, illetve ezen rendelkezéseknek megfelelően fel vagyok hatalmazva az érintett személyek személyes adatainak továbbítására a Biztosító részére. A Biztosító adatvédelmi szabályzata közvetlenül itt elérhető: https://www.colonnade.hu/adatvedelem

Hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. postai úton, e-mailben, telefonon (ideértve az automatikus hívóberendezések általi hívásokat is) SMS-ben vagy egyéb elektronikus úton (mint például azonnali üzenetküldő alkalmazások, internetes telefonhívások vagy olyan személyes üzenetek, amelyek közösségi médián vagy más, személyre szabott fiókokkal ellátott platformokon keresztül érkeznek) a termékeiről és szolgáltatásairól szóló ajánlatokat, hirdetési anyagokat vagy más, a Biztosító újdonságairól, tevékenységéről szóló információkat küldjön számomra. Továbbá hozzájárulok, hogy a Colonnade Insurance S.A. személyes adataimat közvetlen marketing célokra az Adatvédelmi Szabályzatában foglaltaknak megfelelően feldolgozza. Hozzájárulását az info@colonnade.hu címre küldött emailben bármikor visszavonhatja.

Kösd meg utasbiztosításodat pillanatok alatt

Add meg úti célod és utazásod részleteit, válaszd ki az igényeidhez leginkább illeszkedő csomagunkat és kösd meg gyorsan, egyszerűen biztosításodat!

Miért ajánljuk?

Magas szintű védelem

Termékeink magas fedezeti limiteket kínálnak váratlan betegség vagy baleset esetén. Megszervezzük a sürgősségi betegszállítást, mentést, hazaszállítást a bajbajutottak részére. Megnyugtató anyagi segítséget kínálunk többek között a poggyász eltulajdonításából származó károkra, biztosíthatók sporteszközök, valamint igény szerint kiterjeszthető utasbiztosításunk a kockázatos sporttevékenységekre, versenyekre is.

COVID-19 fedezet

Utasbiztosításunk a piacon kiemelkedő módon a teljes limitösszegig fedezetet nyújt a COVID-19 fertőzésből eredő károkra, ami azt jelenti, hogy a koronavírussal történő megbetegedés esetén nem korlátozzuk sem az orvosi költségeket, sem a területi hatályokat.

Éjjel-nappal elérhető asszisztencia

ATLASZ Assistance segély­szolgálatunk több nyelven beszélő munkatársai a külföldön bajba került ügyfelünk helyett megszervezik az ellátást, informálják a biztosítottat további teendőiről és lehetőségeiről. 

Gyakori kérdések

Azzal, hogy regisztrálsz a nyereményjátékra és megkötöd ATLASZ Direct utasbiztosításodat, automatikusan bekerülsz a sorsolásba. 

Nem biztosít további esélyt, ha több utasbiztosítást kötöttél a nyereményjáték időszaka alatt. 

Amennyiben nyereményben részesültél, akkor a sorsolást követően a nyereményjátékban megadott email címen és telefonon értesítünk, ezért is kiemelten fontos, hogy kizárólag valós adatokat adj meg.

A kapcsolatfelvételt követően, a Szervező a nyeremény típusától függően személyesen a Szervező székhelyén (1134 Budapest, Váci út 23-27.) adja át a nyertesnek vagy postai úton kézbesíti a nyertes által megadott címre, digitális utalvány/ajándékkártya esetén elektronikus úton kézbesíti a nyertes e-mail címére.

Kérjük, olvasd el figyelmesen a játékszabályzatot, ha nem találtad meg benne a választ a kérdésedre, akkor írj e-mailt a nyeremenyjatek@colonnade.hu címre.

 

Letölthető dokumentumok

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Colonnade Nyereményjáték 2024
Letöltés