A biztosított termék által harmadik félnek okozott személyi sérüléses vagy dologi károkra nyújt fedezetet biztosításunk.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

A piacon egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Társaságunk működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat.

Különböző kiterjesztések kérhetőek

Az alap biztosítási fedezet a vállalkozások igényeinek megfelelően nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető.

Gondoskodjon vállalkozásának a védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen!

Kiknek ajánljuk?

Termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Termékfelelősségbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Magas vállalási kapacitás

A termékfelelősség tekintetében kifejezetten előnyös, hogy társaságunk magas vállalási kapacitással rendelkezik.

A jogi eljárási költségek a biztosítási fedezet részét képezik

A biztosítási fedezet magában foglalja a jogi eljárás költségeit, amely sok esetben meghaladhatja a kártérítési igény összegét.   

Szakmai kockázatvállalás

Munkatársaink több évtizedes termékfelelősségbiztosítási tapasztalattal rendelkeznek, mely alapján komplex igényeket is képesek vagyunk megvalósítani.

Károkozás helye szerinti jogalkalmazás

A piacon egyedülálló módon, Magyarországon kívüli területi hatály igénye esetén a kedvező vállalási hátterünk lehetővé teszi, hogy a károkozás helye szerinti jog alapján kerüljenek az esetleges kárigények rendezésre.

Beépített/résztermékekre is kiterjed a fedezet

Kiterjesztett termékfelelősség, mint alapfedezet: a biztosított, hibás terméknek más termékkel harmadik fél által történő egyesítése, összevegyítése, a más termékbe történő beépítése, feldolgozása során okozott károkra vonatkozóan.

Minél összetettebb egy termék, annál nagyobb a termékben rejlő hiba előfordulásának a lehetősége, illetve ezzel összefüggésben annál nagyobb az esélye annak, hogy a termék használata nem biztonságos, felhasználásával dologi kárt okoz egy másik dologban, vagy fogyasztása, használata testi sérülést, egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben akár még halált is okozhat a termék felhasználójának, fogyasztójának.

A termékfelelősség biztosítás a Biztosított üzleti tevékenysége során importált, exportált, forgalmazott vagy gyártott termékek által harmadik félnek okozott személyi sérüléses vagy dologi károkra nyújt fedezetet, amelyért a biztosítási részletezőben meghatározott jog alapján felelős. Az általunk nyújtott alapfedezet kiterjed a beépített/résztermékekre is.

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

A biztosított termék hibája által okozott személyi sérüléses és dologi károk fedezetére.

Minden gyártó, importáló vagy forgalmazó számára ajánljuk a terméket.

Társaságunk különböző összegű kártérítési limiteket tud biztosítani a cég egyéni igényeinek megfelelően. Lehetőség van a piacon megszokott limiteket meghaladó egyedi biztosítási összegek meghatározására is.

Nem csak a területi hatály, de az alkalmazott jog is nagyon fontos az Ön esetében. Társaságunk a károkozás helye szerinti jog alapján rendezi a felmerülő károkat. 

Kapcsolódó dokumentumok

Általános Polgári Jogi Felelősségbiztosítás

Szerződési Feltételek és Ügyféltájéjoztató CM-001-2023
Letöltés

Colonnade Általános polgári jogi felelősségbiztosítás IPID és Biztosítási feltételek

OCC-003-2017
Letöltés

Hasonló termékek

A dolgozókat ért munkabalesetből eredő károkra kínálunk biztosítási védelmet.

Ingatlant bérbeadó vállalkozások számára kínáljuk termékünket, amely bérbeadói minőségben okozott károkra köthető, Általános felelősségbiztosítással együtt.

A környezetszennyezés során okozott személyi sérüléses vagy dologi károk térítésére nyújt megoldást az Általános felelősségbiztosításhoz köthető Környezetszennyezési felelősségbiztosításunk.

Ingatlant bérlő vállalkozások számára kínáljuk Bérlői felelősségbiztosításunkat, amely az Általános felelősségbiztosítással együtt, a bérlői minőségben okozott károkra köthető.

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

A biztosított által üzemeltetett garázsban tárolt gépjárművekben, vagy egyéb hasonló vagyontárgyakban okozott károk biztosítására kínáljuk termékünket, amely Általános felelősségbiztosítás mellé köthető.


Egyedi, általunk fejlesztett rendezvényszervezői felelősségbiztosítás, amely széleskörűen lefedi a tevékenység kapcsán felmerülő esetleges kárigényeket.

A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető az általunk fejlesztett egyik legkomplexebb egyedi hotelbiztosítás a piacon, amely a szálláshely szolgáltatástevékenységgel kapcsolatos biztosítási igényeket mind a vagyonra, mind pedig a tevékenységre vonatkozóan széleskörűen lefedi.

Általános felelősségbiztosítás mellé köthető Szolgáltatás felelősségbiztosításunk, amely a szolgáltatást megrendelő szerződéses partnernek okozott személyi sérüléses, illetve dologi károkra terjed ki.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.