A dolgozókat ért munkabalesetből eredő károkra kínálunk biztosítási védelmet.

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés.

A piacon egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Társaságunk működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat.

Különböző kiterjesztések kérhetőek

Az alap biztosítási fedezetnek a vállalkozások igényeinek megfelelően nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető.

Gondoskodjon vállalkozásának védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen!

Kiknek ajánljuk?

Minden vállalkozás számára, amely munkavállalókat foglalkoztat.

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Munkáltatói felelősségbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű.

Széleskörű felelősségbiztosítási termékek

A piacon egyedülálló termékpaletta, mely nemzetközileg elfogadott felelősségbiztosítási fedezeteket tartalmaz.

A jogi eljárási költségek a biztosítási fedezet részét képezik

A biztosítási fedezet magában foglalja a jogi eljárás költségeit, amely sok esetben meghaladhatja a kártérítési igény összegét.

A munkáltatói felelősségbiztosítás alapján megtéríti a Biztosító a Biztosított helyett a munkajog szabályai szerint az üzemi baleset címén támasztott kártérítési követeléseket, ideértve a balesettel összefüggő dologi károkat is, amelyekért a Biztosított Munkáltató felelősséggel tartozik.

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Az üzemi balaesetek kapcsán a munkavállaló által támasztott kárigények kompenzálására.

Minden olyan cégnek, amely legalább 1 munkavállalóval rendelkezik.

Igen, a munkáltatói felelősségbiztosítás kiterjeszthető a biztosított cég által foglalkoztatott szakmai gyakorlaton lévő tanulókra is.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Általános polgári jogi felelősségbiztosítás IPID és Biztosítási feltételek

CM-003-2017
Letöltés

Colonnade Általános polgári jogi felelősségbiztosítás IPID és Biztosítási feltételek

OCC-003-2017
Letöltés

Hasonló termékek

Ingatlant bérbeadó vállalkozások számára kínáljuk termékünket, amely bérbeadói minőségben okozott károkra köthető, Általános felelősségbiztosítással együtt.

A vállalatok működése során felmerülő, harmadik személynek okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújtunk megoldást, alapfedezetként. 

Ingatlant bérlő vállalkozások számára kínáljuk Bérlői felelősségbiztosításunkat, amely az Általános felelősségbiztosítással együtt, a bérlői minőségben okozott károkra köthető.

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Egyedi, általunk fejlesztett rendezvényszervezői felelősségbiztosítás, amely széleskörűen lefedi a tevékenység kapcsán felmerülő esetleges kárigényeket.

A biztosított termék által harmadik félnek okozott személyi sérüléses vagy dologi károkra nyújt fedezetet biztosításunk.

A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető az általunk fejlesztett egyik legkomplexebb egyedi hotelbiztosítás a piacon, amely a szálláshely szolgáltatástevékenységgel kapcsolatos biztosítási igényeket mind a vagyonra, mind pedig a tevékenységre vonatkozóan széleskörűen lefedi.

Általános felelősségbiztosítás mellé köthető Szolgáltatás felelősségbiztosításunk, amely a szolgáltatást megrendelő szerződéses partnernek okozott személyi sérüléses, illetve dologi károkra terjed ki.

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1139 Budapest, Váci út 99.
Balance Loft Irodaház
2. emelet
(Bejárat a Forgách utca felől)

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.