A vállalatok működése során felmerülő, harmadik személynek okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújtunk megoldást, alapfedezetként. 

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés. 

A piacon egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Társaságunk működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat. 

Különböző kiterjesztések kérhetőek

Az alap biztosítási fedezetnek tekinthető általános felelősségbiztosítás a vállalkozások igényeinek megfelelően nemzetközileg is elfogadott záradékokkal bővíthető. 

Gondoskodjon vállalkozásának a védelméről!

Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen! 

Kiknek ajánljuk?

Minden vállalkozás számára. 

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak a Colonnade Általános Felelősségbiztosítás mellett?

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű. 

Széleskörű felelősségbiztosítási termékek

A piacon egyedülálló termékpaletta, mely nemzetközileg elfogadott felelősségbiztosítási fedezeteket tartalmaz. 

A jogi eljárási költségek a biztosítási fedezet részét képezik

A biztosítási fedezet magában foglalja a jogi eljárás költségeit, amely sok esetben meghaladhatja a kártérítési igény összegét.

Károkozás helye szerinti jogalkalmazás

A piacon egyedülálló módon, Magyarországon kívüli területi hatály igénye esetén a kedvező vállalási hátterünk lehetővé teszi, hogy a károkozás helye szerinti jog alapján kerüljenek az esetleges kárigények rendezésre. 

A Biztosító, a kötvényen feltüntetett limit erejéig mentesíti a Biztosítottat az olyan szerződésen kívül okozott személyi sérüléses, vagy dologi kár megtérítése alól, amelyért a kötvényen feltüntetett tevékenység szerint a megjelölt "alkalmazandó jog" alapján harmadik személlyel szemben felelősséggel tartozik. Kedvező kockázatvállalási feltételeink lehetővé teszik, hogy a biztosítási fedezeteteket a magyar jogtól eltérő joghatósággal (pl. EU, vagy világ) nyújtsuk ügyfeleink felé, mely egy kárrendezési eljárás során különös jelentőséggel bír. Termékünk több a piactól eltérő bővítést is tartalmaz, mint például a fel- és lerakodás során okozott károk, valamint a következményi károk fedezetét.

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

A biztosított vállalat tevékenységével összefüggésben 3. személynek, szerződésen kívül okozott károk biztosítására.

Minden olyan cégnek, amely legalább 1 munkavállalóval rendelkezik.

Igen, a munkáltatói felelősségbiztosítás kiterjeszthető a biztosított cég által foglalkoztatott szakmai gyakorlaton lévő tanulókra is.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Általános polgári jogi felelősségbiztosítás

IPID és Biztosítási feltételek CM-003-2017
Letöltés

Hasonló termékek

Bérbeadói felelősségbiztosítás

Ingatlant bérbeadó vállalkozások számára kínáljuk termékünket, amely bérbeadói minőségben okozott károkra köthető, Általános felelősségbiztosítással együtt.

Napelemparkok komplex biztosítása

Egyedi, általunk fejlesztett kombinált C.A.R. építés-szerelés + vagyon- és felelősségbiztosításunk a naperőművek kivitelezési időszakától az üzemeltetésig nyújt megoldást a vállalkozások számára.

Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

A környezetszennyezés során okozott személyi sérüléses vagy dologi károk térítésére nyújt megoldást az Általános felelősségbiztosításhoz köthető Környezetszennyezési felelősségbiztosításunk.

Bérlői felelősségbiztosítás

Ingatlant bérlő vállalkozások számára kínáljuk Bérlői felelősségbiztosításunkat, amely az Általános felelősségbiztosítással együtt, a bérlői minőségben okozott károkra köthető.

Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás

A terrorizmushoz kapcsolódó károk minden vagyonbiztosítási szerződési feltételben kizárásnak minősülnek. Kínálatunkban elérhető a Terrorizmus vagyon- és üzemszünetbiztosítás, amely a vagyonbiztosítási fedezet terrorizmus kockázatra történő kiterjesztése.

Garázsüzemeltetői felelősségbiztosítás

A biztosított által üzemeltetett garázsban tárolt gépjárművekben, vagy egyéb hasonló vagyontárgyakban okozott károk biztosítására kínáljuk termékünket, amely Általános felelősségbiztosítás mellé köthető.


Termékfelelősségbiztosítás

A biztosított termék által harmadik félnek okozott személyi sérüléses vagy dologi károkra nyújt fedezetet biztosításunk.

Munkáltatói felelősségbiztosítás

A dolgozókat ért munkabalesetből eredő károkra kínálunk biztosítási védelmet.

Hotelek komplex biztosítása

A Colonnade Biztosító kínálatában elérhető az általunk fejlesztett egyik legkomplexebb egyedi hotelbiztosítás a piacon, amely a szálláshely szolgáltatástevékenységgel kapcsolatos biztosítási igényeket mind a vagyonra, mind pedig a tevékenységre vonatkozóan széleskörűen lefedi.

Szolgáltatás felelősségbiztosítás

Általános felelősségbiztosítás mellé köthető Szolgáltatás felelősségbiztosításunk, amely a szolgáltatást megrendelő szerződéses partnernek okozott személyi sérüléses, illetve dologi károkra terjed ki.

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1139 Budapest, Váci út 99.
Balance Loft Irodaház
2. emelet
(Bejárat a Forgách utca felől)

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.