Az utazásközvetítés és/vagy utazásszervezés minőségben érvényesített kárigényeket, az ebből eredő sérelemdíjakat és költségeket, a jogvédelmi költségeket fedi le speciális felelősségbiztosításunk a meghatározott limit erejéig.  

Miért ajánljuk?

Egyszerű és gyors ügyintézés

Az ajánlatkérés kapcsán közvetlenül a kockázatvállalóktól kérdezhet. Részletes tájékoztatással segítjük ügyfeleinket a legmegfelelőbb biztosítási fedezet megtalálásához. Egy esetleges kár esetén is lehetőséget adunk a teljes körű elektronikus ügyintézésre, így akár egyetlen papír nyomtatása, postázása nélkül is elvégezhető a kárbejelentés. 

A piacon egyedülállóan magas vállalási kapacitás

Társaságunk működése és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszik, hogy a piacon elérhető egyik legmagasabb vállalási kapacitással írjuk meg a kockázatokat.

Közérthető szerződési feltételek

Biztosítási feltételünk nem tartalmaz apróbetűket, szabályzatunk világos és egyértelmű. 

Gondoskodjon vállalkozásának a védelméről!

 Ajánlatkérésével forduljon kollégáinkhoz a vagyon@colonnade.hu e-mail címen! 

Kiknek ajánljuk?

Utazási irodák részére. 

Termékleírás

Milyen előnyök szólnak az Utazási irodák speciális felelősségbiztosítása mellett?

Bővebb fedezeti opció lehetősége

A bővebb fedezeti opció választása esetén az utazási irodával szemben, utazásszervezői minősége kapcsán érvényesített kárigényekre 500.000.000 Ft kártérítési limitösszegig terjeszthető ki a biztosítás.

Tarifális díjazás

A biztosítás az árbevételtől, a választott limittől, fedezetektől és az önrészesedés mértékétől függően  meghatározott díjakkal köthető meg.

Tisztán pénzügyi veszteségek

100.000.000 Ft kártérítési limit összegig a fedezet kiterjed a tisztán vagyoni károkra.

A jogi eljárás költségek a biztosítási fedezet részét képezik

A biztosítási fedezet magába foglalja jogi eljárás költségeit, amely sok esetben meghaladhatja a kártérítési igény összegét.

Munkáltatói felelősség

A biztosítás része az utazási irodával, mint munkáltatóval szemben érvényesített kárigények fedezete. 

Az utazásszervezés/közvetítés tevékenység egy rendkívül összetett és érzékeny folyamat, melynek során különböző káresemények következhetnek be, legyen szó szakmai-, dologi, illetve személyi sérüléses károkozásról.  

Erre nyújt megoldást a Colonnade Utazási irodák speciális felelősségbiztosítási terméke. 

A fedezet kiterjed az utazási irodával szemben, utazásközvetítés és/vagy utazásszervezés minőségben érvényesített kárigényekre, az ebből eredő sérelemdíjra és költségre, amely tartalmazza a jogvédelmi költségeket is a meghatározott limit erejéig.  

Kérjen ajánlatot Tőlünk a további részletek megismeréséhez! 

A kapcsolódó dokumentumok csupán tájékoztató jellegűek, a megkötött biztosítási szerződésekre az adott szerződéshez tartozó szerződéses feltételek irányadóak.

Gyakori kérdések

Ez egy olyan kombinált felelősségbiztosítás, amely egyszerre nyújt fedezetet az utazásközvetítői tevékenységgel okozott tisztán vagyoni károkra, illetve az utazásszervezői tevékenységgel okozott személyi sérüléses és dologi károkra.

A szakmai- és szolgáltatás felelősségen kívül, kiterjed még az általános-, munkáltatói- és bérlői felelősségre is.

A területi hatály kiterjesztése kérhető egész világra vonatkozóan is.

Kapcsolódó dokumentumok

Colonnade Utazási irodák speciális felelősségbiztosítása

IPID és Biztosítási feltételek 003-2017
Letöltés

Colonnade Utazási irodák speciális felelősségbiztosítása

Aktualizálási záradék
Letöltés

Hasonló termékek

A vállalatok működése során felmerülő, harmadik személynek okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújtunk megoldást, alapfedezetként. 

A dolgozókat ért munkabalesetből eredő károkra kínálunk biztosítási védelmet.

Általános felelősségbiztosítás mellé köthető Szolgáltatás felelősségbiztosításunk, amely a szolgáltatást megrendelő szerződéses partnernek okozott személyi sérüléses, illetve dologi károkra terjed ki.

A Colonnade a szakmai felelősségbiztosítások terén az egyik meghatározó piaci szereplő, széleskörűen nyújt kínálatot a szellemi foglalkozások tisztán pénzügyi kockázatainak lefedésére. A biztosított tevékenységgel szerződéses partnernek, harmadik félnek okozott károk térítését, jogvédelmi költségeket, jó hírnév megsértésének, szerzői jogsértésnek a fedezetét, dokumentumok, nyilvántartások pótlásának költségeit, sérelmi díjat tartalmaz a fedezet.  Az esetleges személyi sérüléses vagy dologi károk is térülnek. 

Ingatlant bérlő vállalkozások számára kínáljuk Bérlői felelősségbiztosításunkat, amely az Általános felelősségbiztosítással együtt, a bérlői minőségben okozott károkra köthető.

Kérdése van?

Irodánk

Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

1134 Budapest, Váci út 23-27.

Hívjon minket!

Telefonszámunk:
+36 1 460 1400

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartása:
H: 08:30-20:00
K-Cs: 08:30-17:00
P: 08:30-15:00
Sz-V: zárva

Írjon nekünk!

E-mail:
ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Levelezési cím:
1426 Budapest, Pf. 153.